Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Braslovče

NASLOV KADETSKIH PRVAKINJ ANKARANČANKAM

V nedeljo, 26. maja 2024, se je v Braslovčah odvijal finalni turnir za kadetinje za sezono 2023/2024, na katerega sta se, kot prvouvrščeni s polfinalnih turnirjev, uvrstili ekipi Visit Braslovče I in Ankaran, kot drugouvrščeni pa ekipi Volleyball Ljubljana in Vital Ljubljana I.

Preberi več
Niko Bernard, 3ger FOTOSTUDIO

NASLOV PRVAKOV V MALI ODBOJKI BREZOVICI

V soboto, 25. 5. 2024 je na Brezovici potekal finalni turnir državnega prvenstva v mali odbojki. Poleg domačinov so si finalni turnir priigrale še ekipe Šempetra, Črnuč in Žužemberka.

Preberi več
ŠIM

NASLOVA PRVAKOV V PREVALJE IN MISLINJO

V Ljubljani se je v dvorani Vižmarje-Brod odvijal finale državnega prvenstva za starejše deklice in dečke, prvič v okviru Plazma Športnih iger mladih. V izjemnem vzdušju so si naslov prvakinj priigrale Prevalje, zlato odličje pri starejših dečkih je osvojila Korvolley Mislinja.

Preberi več
ŠIM

FINALE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V NOVEM FORMATU

Odbojkarska zveza Slovenije bo v soboto, 18. maja, v Ljubljani v sodelovanju s Plazma Športnimi igrami mladih izpeljala finalni turnir državnega prvenstva v kategoriji starejših deklic in dečkov.

Preberi več
Klubi

RAVENČANI DRŽAVNI KADETSKI PRVAKI

Odbojkarji Fužinarja Sij Metala Ravne so kadetski državni prvaki za sezono 2023/24. Mladi Ravenčani so si zlato odličje zagotovili s finalno zmago s 3:1 nad OK i-Vent Mariborom. Tretje mesto je šlo v roke SIP Šempetru, ki je v boju za bron odpravil Alpacem Kanal.

Preberi več
klubi

KADETI SO SE BORILI ZA FINALE

Pred kadeti je le še zadnje dejanje prvenstva, saj sta pretekli konec tedna že potekala polfinalna turnirja. Kadetinje so igrale tekme 7. kroga prvenstva.

Preberi več
klubi

ZNANE SO POLFINALNE EKIPE V MALI ODBOJKI

Mlade odbojkarice in odbojkarji so odigrali tekme zadnjega kroga prvenstva v mali odbojki za dečke in deklice. Poznane so polfinalne ekipe, ki se bodo za finale pomerile 11. maja.

Preberi več
klubi

ZNANI FINALISTI TURNIRJA DEČKOV IN DEKLIC

Odbojkarska liga za mlajše se prav tako že preveša v zaključne faze. Starejši dečki in starejše deklice so igrali tekme polfinalnega turnirja, tako da imamo znane finaliste. Starejše deklice so prav tako že igrale turnirje za mesta.

Preberi več
klubi

NAPREDOVALI MLADI ŠOŠTANJČANI IN KAMNIČANI

Pretekli konec tedna so bili v akciji državnega prvenstva starejši dečki in starejše deklice. Dečki so se na četrtfinalnem turnirju potegovali za napredovanje v polfinalno fazo prvenstva, starejše deklice pa so odigrale tekme 7. kroga prvenstva.

Preberi več
klubi

PRETEKLI KONEC TEDNA ZNOVA MALA ODBOJKA

Ob koncu preteklega tedna so bili v akciji znova mladi odbojkarji in odbojkarice – dečki in deklice v mali odbojki. Na sporedu so bile tekme 5. kroga državnega prvenstva.

Preberi več