Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

EVROPSKO PRVENSTVO Z REKORDNIMI šTEVILKAMI

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je objavila končne številke, povezane s septembrskim evropskim prvenstvom za moške, ki so ga skupaj gostile Francija, Slovenije, Nizozemska in Belgija in na katerem so se slovenski odbojkarji veselili srebrnega odličja.

Preberi več
Aleš Oblak

OGLEJTE SI IZ FOTELJA-ŠPORT TISOčERIH OBRAZOV

Kaj združuje tebe, Tineta Urnauta, Janija Kovačiča, Primoža Brezca, Boštjana Nachbarja in Tanjo Žagar ter številne druge športne in medijske zvezde? Svoje prve korake v soju žarometov so naredili v ŠKL, ki je zaznamovala generacije.

Preberi več
SMF

NAGRADA SPORTO ODBOJKARSKI ZVEZI SLOVENIJE

Odbojkarska zveza Slovenije je prejemnica prestižne nagrade Sporto Event Award za najboljši športni dogodek leta 2019, evropsko prvenstvo v odbojki za moške, ki je v Ljubljani potekalo od 12. do 26. septembra.

Preberi več
Jernej Brodarič

MLADI SLOVENCI ODHAJAJO V RIM

V Rimu se bo v torek, 19. novembra, začel zaključni turnir v odbojki sede, na katerem bodo nastopili mladi odbojkarji in odbojkarice iz šestih držav, Italije, Turčije, Estonije, Finske, Bolgarije in Slovenije. Slovenske barve bo zastopal ŠC Ravne na Koroškem-Gimnazija.

Preberi več
Osebni arhiv

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA POMOč ANžETU

Slovenski odbojkarji so še enkrat pokazali, da imajo veliko srce in se odločili, da s podpisano majico, Tonček Štern z dresom in Tine Urnaut s podpisanimi supergami z evropskega prvenstva, pomagajo fantku Anžetu, ki potrebuje terapije. Licitacija se bo zaključila 30. novembra.

Preberi več
CEV

EUROVOLLEY 2019 DOGODEK LETA PO IZBORU CEV

Evropska odbojkarska konfederacija je na gala dogodku, ki je tokrat potekal v bolgarski prestolnici Sofiji, letošnje prvenstvo stare celine razglasila za CEV-ov dogodek leta 2019.

Preberi več
OZS

NEKDANJI REPREZENTANT ROK SATLER V URI SOčA

Nekdanji slovenski odbojkarski reprezentant, zdaj pa kapetan slovenskih prvakov, ekipe ACH Volley Ljubljana, se je odzval vabilu k projektu Nasmeh in v URI Soča v Ljubljani obiskal otroke.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

POGOVOR Z METODOM ROPRETOM

Predsednik Odbojkarske zveze Slovenije Metod Ropret je deset dni po zaključku evropskega prvenstva, ki so ga skupaj gostile Francija, Slovenija, Nizozemska in Belgija, za slovenske medije strnil vtise.

Preberi več
Aleš Oblak

JAN PLESTENJAK OZS POSVETIL PESEM

Znani slovenski pevec Jan Plestenjak je skupaj z vokalno skupino Kvatropirci in prijateljem Cotom posnel pesem z naslovom Res je dober dan, ki je postala tudi uradna pesem Odbojkarske zveze Slovenija. Glasbeniki so jo prvič zapeli na ponedeljkovem sprejemu srebrnih fantov.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANI VELIKA šPORTNA IMENA

Na tekmah osmine finala, ki so ju gostile Stožice, so se zbrala tudi nekatera velika imena iz športnega sveta. Spektakularno prizorišče so obiskali zvezdnik odbojke na mivki »BeachVolley Viking« Anders Mol, predsednik UEFE Aleksander Čeferin in domači skakalni as Peter Prevc.

Preberi več