Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

MLADI SLOVENCI KLONILI PROTI BOLGAROM

Na četrti tekmi evropskega prvenstva, ki poteka v Podgorici, je slovenska reprezentanca fantov do 17 let tretjič morala priznati premoč tekmecem. S 3:0 je bila boljša Bolgarija.

Preberi več
CEV

MLADI SLOVENCI KLONILI PROTI BELGIJI

Na evropskem prvenstvu do 17 let, ki se je v sredo začelo v Podgorici, je Slovenija v drugem krogu prvič klonila. Z 1:3 je morala priznati premoč Belgiji.

Preberi več
CEV

KADETINJE ZAKLJUČILE NASTOPE NA EP

Slovenske odbojkarice so zaključile z nastopi na evropskem prvenstvu, ki ga družno gostita Srbija in Madžarska. Na zadnji tekmi skupinskega dela so z 2:3 morale priznati premoč Franciji.

Preberi več
CEV

SUVEREN UVOD ZA FANTE DO 17 LET

Slovenski odbojkarji do 17 let so s prepričljivo zmago začeli nastope na letošnjem evropskem prvenstvu v Podgorici. V uvodnem krogu so s 3:0 premagali domačo Črno goro.

Preberi več
CEV

GRKINJE BOLJŠE OD MLADIH SLOVENK

Na evropskem prvenstvu za odbojkarice do 17 let je slovenska reprezentanca v torek doživela drugi poraz. S 3:0 je bila boljša neporažena Grčija, ki je obenem Slovenkam priprla vrata za napredovanje v polfinale.

Preberi več
CEV

DEKLETA U17 NADALJUJEJO ZMAGOVALNI NIZ

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca na evropskem prvenstvu v Srbiji in na Madžarskem nadaljuje zmagovalni niz. V uvodnih treh dneh tekmovanja je nanizala tri zmage, zadnjo v četrtek proti Nemčiji s 3:1.

Preberi več
CEV

PO ROMUNIJI BOLJŠE ŠE OD MADŽARSKE

Mlade slovenske odbojkarice so navdušile tudi na drugi tekmi evropskega prvenstva do 17 let, ki v teh dneh poteka v Srbiji in na Madžarskem. Na drugi tekmi skupine II so sogostiteljice tekmovanja, Madžarke odpravile s 3:0.

Preberi več
CEV

REPREZENTANCI U19 LET NA SP ZAHTEVNA SKUPINA

Moško odbojkarsko reprezentanco do 19 let v prvi polovici avgusta čaka nastop na svetovnem prvenstvu v Argentini. Uvodoma slovenske fante čakajo dvoboji z Bolgarijo, Indijo, Japonsko in Francijo.

Preberi več
klubski arhiv

KADETINJE ODIGRALE PRVI KROG REDNEGA DELA

Minuli vikend smo spremljali zadnji krog kvalifikacij starejših dečkov in male odbojke pri deklicah. V nedeljo pa so prve tekme rednega dela odigrale kadetinje, medtem ko so mladinci odigrali že 2. krog rednega dela državnega prvenstva.

Preberi več
klubski arhiv

MLADINKE IN KADETI ZAČELI Z REDNIM DELOM

V nedeljo, 13. novembra, so z rednim delom lig začeli tudi kadeti in mladinke. V soboto pa so 3. krog kvalifikacij odigrali dečki in deklice male odbojke.

Preberi več