Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENKE V PONEDELJEK ZAČENJAJO S PRIPRAVAMI

Slovenska ženska reprezentanca bo 15. julija začela s pripravami na kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2026. Naša dekleta v prvem delu tekmovanja v Ljubljani čakata dva obračuna, 27. avgusta proti Izraelkam, dva dni kasneje pa še proti Estonkam.

Preberi več
CEV

SLOVENCI NA EP DO ZMAGE NAD ESTONCI

Mladi slovenski odbojkarji so se na evropskem prvenstvu do 18 let v Bolgariji veselili zmage nad Estonci. Naši fantje so bili boljši s 3:1 (-17, 25, 16, 14).

Preberi več
VolleyballWorld

V KRAKOVU ZADNJI PREIZKUS ZA NAŠE ODBOJKARJE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo od petka do nedelje nastopila na prestižnem Wagnerjevem memorialu na Poljskem. Naše fante na obračunih z Nemčijo, Egiptom in Poljsko čaka še zadnji preizkus pred odhodom na olimpijske igre v Parizu.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA MLADIMI ODBOJKARJI NA MIVKI DOBER PRVI DAN

Slovenski odbojkarji na mivki so začeli z nastopi na evropskem prvenstvu do 18 let v Gruziji. Neža Kodrun in Žana Blatnik sta se veselili ene zmage in doživeli en poraz, Valentin Predan in Peter Bregar pa sta tekmovanje začela z zmago.

Preberi več
OZS

ZNANA REPREZENTANCA ZA OLIMPIJSKE IGRE

Odbojkarska zveza Slovenije je objavila seznam reprezentantov, ki bodo odpotovali na olimpijski turnir v Parizu. Slovenijo bo na zgodovinskih prvih olimpijskih igrah zastopalo 13 odbojkarjev, ki jih bo vodil selektor Gheorghe Cretu.

Preberi več
CEV

SLOVENKE NA EP DO ZMAGE NAD ITALIJANKAMI

Mlade slovenske odbojkarice so na evropskem prvenstvu do 18 let, ki ga spremljamo v Romuniji in Grčiji, dosegle novo zmago. S 3:1 (-15, 20, 22, 22) so bile boljše od Italijank in jim zadale prvi poraz.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI SE PRIPRAVLJAJO NA OI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Ljubljani in začela s pripravami na olimpijske igre v Parizu. Slovenski selektor Gheorghe Cretu ima na voljo 16 odbojkarjev, ki jih pred odhodom v Francijo čaka še nastop na Wagnerjevem memorialu na Poljskem.

Preberi več
CEV

SLOVENKE PO HUDEM BOJU KLONILE PROTI ŠPANKAM

Slovenska ženska reprezentanca do 18 let je morala na peti tekmi evropskega prvenstva, ki ga gostita Romunija in Grčija, po hudem boju z 2:3 (21, 15, -17, -23, -14) priznati premoč Španiji in tako ostaja pri dveh zmagah. Naša dekleta v ponedeljek čaka dvoboj z Italijankami.

Preberi več
CEV

NOVA ZMAGA ZA MLADE SLOVENKE

Slovenska ženska reprezentanca do 18 let je na evropskem prvenstvu, ki ga gostita Romunija in Grčija, dosegla novo zmago. Naša dekleta so bila v 4. krogu skupinskega dela tekmovanja s 3:1 (18, -21, 20, 20) boljša od Srbkinj.

Preberi več
CEV

MLADE SLOVENKE NA EP BOLJŠE OD ROMUNK

Slovenska ženska reprezentanca do 18 let je na evropskem prvenstvu, ki ga skupaj gostita Romunija in Grčija, z 1:3 (15, -13, -22, -16) premagala domačinke Romunke in se v 3. krogu skupinskega dela tekmovanja veselila prve zmage.

Preberi več