Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

JUTRI SE ZAČENJA KONGRES FIVB

Od petka do nedelje bo potekal kongres Mednarodne odbojkarske zveze (FIVB), ki bi ga morala krovna odbojkarska organizacija izpeljati že v letu 2020, a je bil zaradi pandemije prestavljen. Na tridnevnem dogodku bo 222 držav članic med drugim volilo tudi upravni odbor in organe.

Preberi več
FIVB

SLOVENCA NEUSPEŠNA V KVALIFIKACIJAH

Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik se nista uspela prebiti skozi kvalifikacije turnirja svetovne serije v švicarskem Gstaadu. V prvem krogu sta bila od njiju uspešnejša Kitajca Peng Gao in Yang Li, ki sta slavila z 21:17, 14:21 in 15:12.

Preberi več
FIVB

BOŠNJAK IN MOŽIČ ODLIČNA PETA NA SP

Slovenska odbojkarja na mivki Črtomir Bošnjak in Rok Možič sta svetovno prvenstvo do 21 let na Tajskem zaključila na 5. mestu in dosegla enega največjih uspehov slovenske odbojke na mivki.

Preberi več
OZS

PRED SLOVENCI SKLEPNI DEL PRIPRAV

Slovenska moška reprezentanca se je iz Kranjske Gore preselila v Ljubljano in začela s sklepnim delom priprav na prvo letošnje tekmovanje, kvalifikacije za Ligo narodov. Slednje bo naša izbrana vrsta igrala pred domačimi navijači, v Areni Stožice, začele pa se bodo 3. julija.

Preberi več
FIVB

VSTOPNICE ZA SVETOVNO PRVENSTVO SO NA VOLJO

Septembra bo v Italiji in Bolgariji potekalo svetovno prvenstvo v odbojki za moške, na katerem bodo prvič nastopili tudi Slovenci. Naši odbojkarji bodo tekme v skupinskem delu tekmovanja igrali v Firencah, na voljo so že prve vstopnice.

Preberi več