Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

KOZAMERNIK SE VRAČA V TRENTINO

Slovensko moško člansko reprezentanco na Filipinih čakajo zadnje štiri tekme v prvem delu lige narodov. Četrtfinalno vstopnico ji bo skušal priboriti tudi Jan Kozamernik, ki je našel novo-staro klubsko sredino. Vrača se v Italijo, kjer bo znova oblekel dres Trentina.

Preberi več
OZS

ČEBULJ IN KOZAMERNIK DOPOLNILA MOZAIK

V ponedeljek je v Ljubljani moška članska odbojkarska reprezentanca vstopila v tretji teden priprav na ligo narodov. Treningom selektorja Gheorgheja Cretuja sta se priključila še zadnja izbranca, Jan Kozamernik in Klemen Čebulj.

Preberi več
OZS

ČEBULJ IN KOZAMERNIK NA PRIPRAVE Z BRONOM

V torek sta klubsko sezono zaključila še zadnja reprezentančna kandidata. Jan Kozamernik in Klemen Čebulj sta se z Rzeszowom na odločilni peti tekmi na Poljskem dokopala do brona.

Preberi več
OZS

MARIBORČANKE Z NOVIM TRENERJEM

Odbojkarice Nova KBM Branika imajo novega trenerja. Bruna Najdiča, ki se je preselil na klop ženske ekipe Calcit Volleyja bo nasledil Tilen Kozamernik.

Preberi več
OZS

V BOJE ZA NAJVIŠJA MESTA ŠIROM EVROPE

Za slovenskimi reprezentanti in reprezentantkami je znova pester teden. Sara Najdič v finale v Črni gori, Dejan Vinčić in Žiga Štern v nemški polfinale, le še zmaga do tam manjka dvojcu Jan Kozamernik-Klemen Čebulj na Poljskem.

Preberi več
Matic Eržen

SLOVENCI USPEŠNI, KOZAMERNIK SPET MVP

Slovenski reprezentanti in reprezentantke imajo v odbojkarskih prvenstvih po Evropi za seboj zelo uspešen teden. Še posebej sta nase opozorila Jan Kozamernik, ki mu je pripadel naziv MVP, na zelo visoki ravni je igral tudi slovenski sprejemalec Klemen Čebulj.

Preberi več
Matic Eržen

UNSCRIPTED Z JANOM KOZAMERNIKOM

Slovenski reprezentant Jan Kozamernik je bil v seriji Unscripted gost Evropske odbojkarske zveze. Med drugim je spregovoril o tem, kako preživlja dneve brez odbojke in se spomnil na septembrsko evropsko prvenstvo.

Preberi več