Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

PRESTAVITEV DOGODKA - NAVIJAČI, POZOR!

OZS navijačice in navijače vabi na srečanje s člani moške odbojkarske reprezentance, ki bo v četrtek, 13. junij, med 16.15 in 17.30 uro na Trgu republike v Ljubljani, na ploščadi pred stavbo Nove ljubljanske banke.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI SPET MED NAJBOLJŠIMI

Slovenski odbojkarji so zaključili z nastopi na drugem turnirju elitne Lige narodov v Fukuoki. Z Japonske se vračajo s tremi zmagami in porazom, vozovnico na zaključni turnir najboljše osmerice, na stežaj odprtimi vrati v Pariz in izjemno posamično statistiko.

Preberi več
CEV

DP V ODBOJKI NA MIVKI DO 16 LET

V soboto, 15. junija, bo od 9. ure naprej na igriščih ŠD Loka Žužemberk potekal finalni turnir državnega prvenstva v odbojki na mivki v kategoriji do 16 let za dečke in deklice.

Preberi več
CEV

NOVA PRILOŽNOST ZA SLOVENSKE ODBOJKARICE

Slovenska ženska izbrana vrsta v odbojki na mivki ostaja v boju za nastop na olimpijskih igrah v Parizu. Naša dekleta so dobila priložnost, da kot ena od najbolje uvrščenih reprezentanc v 2. krogu kvalifikacij nastopijo tudi v velikem finalu Pokala narodov v Latviji.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI BREZ IZGUBLJENEGA NIZA PREK BOLGAROV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na zadnji tekmi drugega turnirja elitne Lige narodov v Fukuoki prepričljivo, s 3:0 (23, 14, 21), premagala Bolgarijo. S sedmo zmago na osmih tekmah so se naši fantje povsem približali nastopu na olimpijskem turnirju v Parizu.

Preberi več
VolleyballWorld

JAPONCI SLOVENCEM ZADALI PRVI PORAZ V VNL

Slovenski odbojkarji so v elitni Ligi narodov doživeli prvi poraz. Na tretji tekmi drugega turnirja v Fukuoki so morali po hudem boju priznati premoč gostiteljem Japoncem, ki so bili boljši s 3:1 (23, -19, 24, 21). Naše fante že jutri čaka pomemben obračun z Bolgarijo.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI SO SI PRVIČ POKORILI TUDI BRAZILCE

Slovenski odbojkarji so v elitni Ligi narodov odpravili še eno odbojkarsko velesilo Brazilijo in na šesti tekmi vknjižili še šesto zaporedno zmago. Naši fantje so bili v izjemnem obračunu boljši s 3:2 (25, -23, 24, -21, 12). Nov izziv jih čaka že jutri, ko se bodo ob 12.20 pomeri

Preberi več
OZS

JAVORNIKOVA IN MAROLTOVA Z DVEMA ZMAGAMA

Slovenski odbojkarici na mivki Maja Marolt in Živa Javornik sta evropsko prvenstvo do 22 let v turškem Termalu začeli z dvema zmagama in si že zagotovili uvrstitev v izločilne boje. Jaka Prevorčnik in Grega Okroglič na uvodni tekmi nista bila kos Slovakoma Petrufu in Jancoku.

Preberi več
OZS

MLADI SLOVENCI ZAČENJAJO Z NASTOPI NA EP

Mladi slovenski odbojkarji na mivki Jaka Prevorčnik in Grega Okroglič ter Živa Javornik in Maja Marolt začenjajo z nastopi na evropskem prvenstvu do 22 let, ki ga gosti turški Termal. Naši predstavniki se bodo najprej predstavili v skupinskem delu tekmovanja.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI ŽELIJO ZMAGATI TUDI PROTI BRAZILCEM

Slovenski odbojkarji so drugi turnir Lige narodov na Japonskem začeli z zmago proti Turčiji, njihovi naslednji tekmeci pa bodo Brazilci. Naša izbrana vrsta, ki je v letošnji VNL še edina brez poraza, si bo proti trenutno peti reprezentanci sveta skušala priigrati že šesto zmago.

Preberi več