Odbojkarska zveza Slovenije
 
BOBO

POKLON REPREZENTANCI V SREDIŠČU LJUBLJANE

Odmevnemu uspehu slovenske moške odbojkarske reprezentance, ki si je z zmago proti Argentini na prvem srečanju elitne Lige narodov v Ljubljani zagotovila zgodovinski uspeh in vozovnico za nastop na olimpijskih igrah v Parizu, se je poklonil tudi NLB.

Preberi več
Volleyball World

SLOVENCI STRLI KUBO PO PETIH NIZIH

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je drugo srečanje turnirja Lige narodov v Stožicah igrala proti reprezentanci Kube. Ta se je po pričakovanjih izkazala za zelo trd oreh, saj je Slovenija slavila s 3:2 (22, -20, 21, -19, 8).

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI PROTI MOČNIM KUBANCEM PO NOVO ZMAGO

Slovenski odbojkarji bodo v četrtek v Ljubljani igrali drugo tekmo turnirja VNL. Na prvi so se veselili zmage proti Argentincem in uvrstitve na olimpijske igre, na drugi pa bodo njihovi tekmeci vselej neugodni in prodorni Kubanci, ki se še borijo za olimpijsko vozovnico.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI ZA PARIZ POTREBUJEJO ZMAGO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca še ni uvrščena na olimpijske igre v Parizu. Z Mednarodne odbojkarske zveze (FIVB) so namreč sporočili, da Slovenci za potrditev nastopa na olimpijskem turnirju potrebujejo zmago proti Argentini.

Preberi več
klubi

V KOSTANJEVICI NA KRKI TURNIR A RANGA

V soboto in nedeljo (6. in 7. julija) bomo v Kostanjevici na Krki spremljali že tradicionalni turnir v odbojki na mivki (A rang) za moške dvojice z nagradnim skladom 1000 EUR.

Preberi več
klubi

ZNANI SO PRVAKI V ODBOJKI NA MIVKI U16

Pia Pintar in Žana Horvat ter Peter Bregar in Valentin Predan so postali državni prvaki v odbojki na mivki v kategoriji U16 pri deklicah in dečkih.

Preberi več
Volleyball World

SEDAJ JE URADNO - PARIZ, PRIHAJAMO!

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na prvi tekmi tretjega turnirja elitne Lige narodov pred glasnimi slovenskimi navijači prišla do olimpijske vozovnice, po tem ko je s 3:0 (23, 22, 27) po izenačenem boju premagala Argentino.

Preberi več
VolleyballWorld

CILJ SLOVENSKIH ODBOJKARJEV SO ŠTIRI ZMAGE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo zadnji turnir rednega dela elitne Lige narodov odigrala pred domačimi navijači. Naši fantje si bodo prvo zmago, skupno že osmo, skušali priigrati proti osmi reprezentanci sveta Argentini, s katero se bodo pomerili 18. junija.

Preberi več
VolleyballWorld

ODBOJKARJI V PRIČAKOVANJU TURNIRJA V STOŽICAH

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v torek, 18. junija, v Stožicah igrala uvodno tekmo tretjega turnirja elitne Lige narodov proti Argentini. Slovenci, ki še čakajo na potrditev olimpijske vozovnice za Pariz, si želijo odličnega vzdušja na tribunah.

Preberi več
OK Triglav Kranj

SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO SE VRAČA V KRANJ

Kranj bo med 24. in 27. julijem ponovno gostil srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki. Po uspešni premierni ediciji leta 2023 je srednjeevropska zveza MEVZA z organizatorji OK Triglav Kranj sklenila dolgoročno sodelovanje.

Preberi več