Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Kamnik

BRUMNOVO MESTO BO ZAVZEL GAšPER RIBIč

Po tem, ko je po sobotnem porazu v Mariboru z mesta trenerja moške ekipe Calcit Volley odstopil Marko Brumen, na njegovo mesto ponovno prihaja Gašper Ribič.

Preberi več
Aleš Oblak

BRUMEN ODSTOPIL Z MESTA TRENERJA KAMNIčANOV

Dosedanji trener odbojkarjev Calcit Volley, Marko Brumen, je po včerajšnjem porazu proti OK Mariboru odstopil z mesta glavnega trenerja. Upravni odbor kluba je Brumnovo odločitev sprejel.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY DANES PO šE EN RUSKI SKALP

Slovenski prvaki so se v nedeljo popoldne odpravili na dolgo pot v Sibirijo. Čeprav so misli optimistične, pa opozarjajo, da je tekma s Kuzbassom že pozabljena in da se zdaj osredotočajo le na nov obračun.

Preberi več
Aleš Oblak

LETO KONčATI Z DVEMA ZMAGAMA

V soboto so odbojkarice Calcit Volleyja v dvanajstih dneh še tretjič ostale praznih rok, njihova edina zmaga v tem obdobju pa je bila v prvem krogu pokala Challenge, ko so doma s 3:1 (-18, 23, 28, 18) premagale PVK Olymp iz Prage.

Preberi več
OK Merkur Maribor

ODSLEJ ODBOJKARSKI KLUB MERKUR MARIBOR

Odbojkarski klub Maribor je na današnji novinarski konferenci, ki je potekala v Trgovskem centru Merkur Maribor, predstavil generalnega sponzorja, slovensko podjetje z več kot 120-tradicijo, MERKUR trgovina d.o.o. ter se preimenoval v Odbojkarski klub Merkur Maribor.

Preberi več
Klemen Brumec

BRUMEN BO OD IGRALCEV ZAHTEVAL, DA UžIVAJO

Odbojkarji Calcit Volleyja bodo v sredo, ob 20. uri, v športni dvorani Kamnik, začeli svoj letošnji pohod v pokalu Challenge. Lani so v tem tekmovanju prišli do četrtfinala, letos bo njihov prvi nasprotnik Sporting iz Lizbone.

Preberi več
Klemen Brumec

V KOPRU POTRDITI NASTOP NA ZAKLJUčNEM F4

Moška ekipa Calcit Volleyja se je na zaključni turnir Pokala Slovenije že uvrstila, ženska mora to potrditi v sredo, ko jo v Kopru, ob 19.30, čaka povratna tekma z Ankaranom. Na prvi so s 3:0 (21, 13, 22) slavile branilke pokalnega naslova.

Preberi več
Alen Hadžić

JUTRI V TIVOLIJU RUSKI PRVAK

Po prvi tekmi v Berlinu prejšnji torek je pred slovenskimi prvaki nov evropski izziv, tokrat jim bodo na nasprotni strani mreže stali odbojkarji Kuzbassa Kemerovo. Čeprav ne veljajo za favorite, motivacijo in zalet Ljubljančanom dajeta domača dvorana in vsaj 2.000 gledalcev.

Preberi več
Klemen Brumec

V NOVI GORICI BO TEžJE, KOT JE BILO V KAMNIKU

V soboto odbojkarice Calcit Volleyja čaka še tretja tekma v tednu. Po ponedeljkovem porazu proti Novi KBM Braniku in sredini zmagi v pokalu Challenge nad češko ekipo PVK Olymp iz Prage, se bodo v soboto v Novi Gorici pomerile z domačim GEN-I Volleyjem.

Preberi več
Klemen Brumec

VRNITI ZA PORAZ V BRčKEM

Odbojkarji Calcit Volleyja se bodo po nedeljskem porazu z ACH Volleyjem v soboto, ob 20. uri, spet predstavili svojim navijačem. V kamniški športni dvorani se bodo v vnaprej odigrani tekmi 15. kroga srednjeevropske lige pomerili z ekipo Mladost Brčko.

Preberi več