Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ANNA SPANOU ZAPUščA GEN-I VOLLEY

Iz Odbojkarskega kluba Gorica so sporočili, da grška odbojkarica Anna Maria Spanou ni več članica 1. članske ekipe GEN-I Volley.

Preberi več
Aleš Oblak / ATK Grosuplje

SIMON KRAKAR - "DEKLICA ZA VSE"

Darko Pucelj se je o letošnjih uspehih in načrtih za naprej pogovarjal s Simonom Krakarjem, trenerjem članske ekipe ATK Grosuplja, ki nastopa v 1A. DOL in, kot bi za njegovo delo v društvu v šali lahko rekli, »deklico za vse«. 

Preberi več
Aleš Oblak

KOZAMERNIK NI VEč TRENER NOVOGORIčANK

Iz Odbojkarskega kluba Gorica so sporočili, da Tilen Kozamernik ni več trener njihove prvoligaške ekipe Gen-i Volley, ki v letošnjem prvenstvu brani naslov slovenskih podprvakinj. Na klop novogoriške vrste bo za zdaj sedel Matjaž Stanič.

Preberi več
Simon Vesel/MOK Krka

MIšIN: ŽELIMO DOSEčI šE VEč

Tomislav Mišin, trener Moškega odbojkarskega kluba Krka strnil misli ob koncu prvega dela prvenstva in ubesedil pričakovanja pred nastopi v modri skupini.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY DANES PROTI KUZBASSU

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana bodo danes nadaljevali z nastopi v elitni Ligi prvakov, njihov tekmec bo ruski prvak Kuzbass Kemerovo. Ekipi sta se v letošnji sezoni že srečali, v Hali Tivoli so bili uspešnejši slovenski prvaki.

Preberi več
OK Formis

FORMIS OKREPILI KITAJSKI ODBOJKARICI

Ženski odbojkarski klub Formis bo v drugem delu sezone močno okrepljen. Vodstvo se je dogovorilo za sodelovanje s kitajskim podjetjem Villa Mari, za začetek pa v Slovenijo prihajata dve igralki.

Preberi več
Aleš Oblak

V ZWETTL PO MORDA žE ODLOčILNO ZMAGO

V sredo so odbojkarji Calcit Volleyja pred svojimi navijači prišli do pomembne zmage v srednjeevropski ligi, s katero so ostali v boju za eno od prvih treh mest, ki vodijo na zaključni turnir, ki bo 4. in 5. marca v Zwettlu.

Preberi več
Klemen Brumec

V KAMNIK SE VRAčA EVA POGAčAR

Po zaključku tekmovanja za Pokal Slovenije se k ženski ekipi Calcit Volley na mesto organizatorke igre vrača Eva Pogačar. Mlada odbojkarica je po koncu pretekle sezone podpisala pogodbo z Lardini Filottranom, od koder pa je pretekli teden zaradi neigranja odšla na lastno željo.

Preberi več
Klemen Brumec

ZA OSKRBOVANCE DSO KAMNIK DOBER TISOčAK

December je že tradicionalno mesec dobrodelnosti za kamniške odbojkarje, ko s prodajo koledarja članskih ekip pomagajo lokalnemu okolje. Letos so se namenili pomagati oskrbovancem Doma starejših občanov Kamnik. Zanje so zbrali dobrega tisočaka.

Preberi več
OK Kamnik

BRUMNOVO MESTO BO ZAVZEL GAšPER RIBIč

Po tem, ko je po sobotnem porazu v Mariboru z mesta trenerja moške ekipe Calcit Volley odstopil Marko Brumen, na njegovo mesto ponovno prihaja Gašper Ribič.

Preberi več