Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

SLOVENCI NA EP DO ZMAGE NAD ESTONCI

Mladi slovenski odbojkarji so se na evropskem prvenstvu do 18 let v Bolgariji veselili zmage nad Estonci. Naši fantje so bili boljši s 3:1 (-17, 25, 16, 14).

Preberi več
VolleyballWorld

V KRAKOVU ZADNJI PREIZKUS ZA NAŠE ODBOJKARJE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo od petka do nedelje nastopila na prestižnem Wagnerjevem memorialu na Poljskem. Naše fante na obračunih z Nemčijo, Egiptom in Poljsko čaka še zadnji preizkus pred odhodom na olimpijske igre v Parizu.

Preberi več
VolleyballWorld

IRANSKI KOREKTOR NOVA VELIKA OKREPITEV ACH-JA

Iz tabora slovenskih državnih prvakov ACH Volleyja Ljubljana sporočajo, da se ekipi oranžnih zmajev v naslednji sezoni pridružujeta dva perspektivna odbojkarja, Iranec Amir Mohammad Golzadeh in Slovenec Nejc Kožar.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA MLADIMI ODBOJKARJI NA MIVKI DOBER PRVI DAN

Slovenski odbojkarji na mivki so začeli z nastopi na evropskem prvenstvu do 18 let v Gruziji. Neža Kodrun in Žana Blatnik sta se veselili ene zmage in doživeli en poraz, Valentin Predan in Peter Bregar pa sta tekmovanje začela z zmago.

Preberi več
OK i-Vent Maribor

ZADNJA OKREPITEV ZA PRIHAJAJOČO SEZONO

OK i-Vent Maribor bo v naslednji sezoni močnejši za sprejemalca Abdulquadri Opeyemi Jaiyeola, ki prihaja iz Nigerije in je tudi zadnja okrepitev mariborskega prvoligaša.

Preberi več
OZS

ZNANA REPREZENTANCA ZA OLIMPIJSKE IGRE

Odbojkarska zveza Slovenije je objavila seznam reprezentantov, ki bodo odpotovali na olimpijski turnir v Parizu. Slovenijo bo na zgodovinskih prvih olimpijskih igrah zastopalo 13 odbojkarjev, ki jih bo vodil selektor Gheorghe Cretu.

Preberi več
CEV

SLOVENKE NA EP DO ZMAGE NAD ITALIJANKAMI

Mlade slovenske odbojkarice so na evropskem prvenstvu do 18 let, ki ga spremljamo v Romuniji in Grčiji, dosegle novo zmago. S 3:1 (-15, 20, 22, 22) so bile boljše od Italijank in jim zadale prvi poraz.

Preberi več
Leon Žibret

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA MIVKI DO TREH ODLIČIJ

V Portorožu smo spremljali srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki v treh starostnih kategorijah z 72 ekipami iz osmih držav. Od Slovencev sta bila najuspešnejša Predan in Bregar, ki so osvojili zlato odličje.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI SE PRIPRAVLJAJO NA OI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Ljubljani in začela s pripravami na olimpijske igre v Parizu. Slovenski selektor Gheorghe Cretu ima na voljo 16 odbojkarjev, ki jih pred odhodom v Francijo čaka še nastop na Wagnerjevem memorialu na Poljskem.

Preberi več
CEV

SLOVENKE PO HUDEM BOJU KLONILE PROTI ŠPANKAM

Slovenska ženska reprezentanca do 18 let je morala na peti tekmi evropskega prvenstva, ki ga gostita Romunija in Grčija, po hudem boju z 2:3 (21, 15, -17, -23, -14) priznati premoč Španiji in tako ostaja pri dveh zmagah. Naša dekleta v ponedeljek čaka dvoboj z Italijankami.

Preberi več