Odbojkarska zveza Slovenije
 
DOTS

PLANICA GOSTI TRENERSKI SEMINAR FIVB LEVEL II

V Planici se je 11. junija začel trenerski seminar Mednarodne odbojkarske zveze (FIVB), na katerem zbranim trenerjem iz desetih držav predavata mednarodno priznana strokovnjaka Peter Nonnenbroich in Martin Nemec.

Preberi več
Aleš Oblak

V NOVEM MESTU SEMINAR NA NAJVIŠJI RAVNI

V Novem mestu se bo od 24. do 29. maja odvijal mednarodni seminar za odbojko na mivki pod okriljem Mednarodne odbojkarske zveze (FIVB), na katerem bodo priložnost za izobraževanje dobili trenerji z vsega sveta.

Preberi več
Aleš Oblak

RAZPIS USPOSABLJANJA STROKOVNI DELAVEC 1

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez in Odbojkarska zveza Slovenije v okviru projekta Usposabljanje strokovnih delavcev v športu 2018-2022 pripravlja usposabljanje za naziv Strokovni delavec 1 – športno treniranje- odbojka, odbojka sede.

Preberi več
Aleš Oblak

OBVESTILO TRENERJEM

Trenerji, člani DOTS in nekdanji člani DOTS so v teh dneh prejeli e-pošto z obvestilom, da bodo odslej vse prijave na seminarje in izobraževanja potekale preko novega spletnega portala. Pošta, poslana na nekatere e-naslove, je bila zavrnjena. Več v tekstu.

Preberi več
Aleš Oblak

USPOSABLJANJE ZA TRENERJA ODBOJKE

Fakulteta za šport je objavila razpis usposabljanja za pridobitev naziva Trener odbojke, ki bo potekal v podaljšanem vikendu od četrtka, 28. junija, do sobote, 30. junija v Ljubljani

Preberi več

SLOVENSKI TRENERJI POVEZANI NA FACEBOOKU

Slovenski odbojkarski trenerji bodo informacije in ideje o odbojkarskih treningih, torej o tehniki, taktiki, izvedbi vaj in še marsičem drugem, lahko dobili oz. si jih med seboj izmenjali v posebni skupini na omrežju Facebook.

Preberi več