Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Triglav Kranj

SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO SPET V KRANJU

Kranj bo med 24. in 27. julijem ponovno gostil srednje-evropsko prvenstvo v odbojki na mivki. Srednje-evropska zveza MEVZA je po uspešni premierni ediciji v letu 2023 z organizatorji OK Triglav Kranj sklenila dolgoročno sodelovanje.

Preberi več
OK Triglav Kranj

NEJC ZEMLJAK BO V KRANJU BRANIL SREBRO

Kranj bo med 24. in 27. julijem ponovno gostil srednje- evropsko prvenstvo v odbojki na mivki pod okriljem zveze MEVZA. Konkurenca prijavljenih ekip je zopet izredno močna, videli pa bomo tudi vse najboljše slovenske igralke in igralce.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE V KRANJSKI GORI PRVIČ TRENIRALE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori in začela s pripravami na kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2026, ki naša dekleta čakajo 27. in 29. avgusta v Ljubljani, kjer se bodo srečala z Izraelkami in Estonkami.

Preberi več
CEV

ITALIJANI PREMOČNI ZA SLOVENSKE ODBOJKARJE

Mladi slovenski odbojkarji so morali po treh zaporednih zmagah na evropskem prvenstvu v Plovdivu priznati premoč Italijanom, ki so bili boljši s 3:0 (21, 10, 15).

Preberi več
CEV

SLOVENCI V PLOVDIVU DO TRETJE ZAPOREDNE ZMAGE

Slovenska reprezentanca do 18 let si je na evropskem prvenstvu v Bolgariji priigrala že tretjo zaporedno zmago. Naši fantje so bili s 3:2 (-23, 21, -21, 23, 9) boljši od Čehov, že jutri, ob 16.30, pa jih čaka obračun z Italijani.

Preberi več
Fundacja Wagnera

SLOVENCI PO PORAZU S POLJAKI DRUGI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je Wagnerjev memorial v Krakovu zaključila na drugem mestu. Naši fantje so morali po zmagah nad Nemci in Egipčani priznati premoč gostiteljem Poljakom, ki so slavili s 3:1 (20, -26, 14, 24) in se veselili turnirske zmage.

Preberi več
osebni arhiv

MLADI SLOVENCI ZAKLJUČILI NASTOPE NA EP

Slovenski odbojkarji na mivki Neža Kodrun in Žana Blatnik ter Valentin Predan in Peter Bregar so zaključili z nastopi na evropskem prvenstvu do 18 let v Gruziji. Naši predstavniki se niso uspeli uvrstiti med 16 najboljših dvojic.

Preberi več
Uroš Vesenjak

V MEŽICI DANES ZA DRŽAVNA NASLOVA

V Mežici danes spremljamo drugi dan državnega prvenstva v odbojki na mivki. Pred nami so še tekme za razvrstitev ter polfinalni obračuni, čaka pa nas tudi boj za odličja in naslova državnih prvakov v ženski in moški konkurenci.

Preberi več
Uroš Vesenjak

V MEŽICI SE JE ZAKLJUČILO DRŽAVNO PRVENSTVO

V Mežici se je zaključilo državno prvenstvo v odbojki na mivki. Novega naslova slovenskih prvakov sta se razveselila Klemen Šen in Danijel Pokeršnik, pri ženskah sta Maja Marolt in Živa Javornik zlato odličje osvojili tretjič zapored.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI NA POLJSKEM DO ZMAGE NAD EGIPČANI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na drugi tekmi Wagnerjevega memoriala s 3:1 (21, 19, -17, 16) premagala najboljšo afriško reprezentanco Egipt. Jutri naše fante čaka še obračun s Poljaki, ki so bili s 3:2 boljši od Nemcev.

Preberi več