Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec

V NOVI SEZONI BO KAMNIčANKE VODIL JEMEC

Po treh zelo uspešnih letih bo mesto prvega trenerja odbojkaric Calcit Volleyja zapustil Gregor Rozman, ki pa ostaja v klubu. V novi sezoni bo pomočnik Aljoši Jemcu, ki je bil v klubu dolgo pomočnik prvega trenerja.

Preberi več
Klemen Brumec

POGODBO JE PODALJŠALA TUDI EVA ZATKOVIĆ

V vrstah aktualnih državnih prvakinj, odbojkaric Calcit Volleyja, je po Evi Pogačar pogodbo podaljšala še druga Eva, leto dni mlajša Eva Zatković. Čeprav je imela tudi nekaj ponudb iz tujine, se je 19-letna Ljubljančanka odločila, da še za eno leto ostane v Kamniku.

Preberi več
MOK Krka

KOSMINA PRVA KAMNIšKA OKREPITEV

Odbojkarji Calcit Volleyja, ki so pred dnevi dobili novega trenerja, Gregorja Jerončiča, imajo zdaj tudi novega soigralca. Prihodnji dve sezoni bo kamniški dres nosil dozdajšnji kapetan Krke, Martin Kosmina, ki bo zagotovo velika okrepitev na mestu sprejemalca.

Preberi več
Klemen Brumec

JANEžIč: URESNIčILE SO SE BESEDE ROZMANA

Aktualne državne prvakinje so konec prejšnjega tedna začele s treningi, vendar ne na odbojkarskem igrišču, pač pa jih je v svoje roke vzel trener za telesno pripravo Gregor Sobočan.

Preberi več
OK Salonit Anhovo

CALCIT šE NAPREJ V VRHU SLOVENSKE ODBOJKE

Kamniški odbojkarji so imeli v svoji dolgi in bogati zgodovini na svoji klopi že številne odlične trenerje, nihče od njih pa kot igralec ni naredil tako blesteče kariere kot Gregor Jerončič. V zadnjih letih je kot trener deloval v Italiji.

Preberi več
Klemen Brumec

EVA POGAčAR OSTAJA V CALCITU

Mlada, še ne dvajsetletna podajalka Eva Pogačar bo tudi v prihodnji sezoni nosila dres kamniške ekipe Calcit Volley. Pogačarjeva se je v Kamnik vrnila januarja, po tem ko je klub v lanskem poletnem premoru zapustila v želji po igranju v najmočnejši italijanski ligi.

Preberi več
Klemen Brumec

MIHA BREGAR šE DVE LETI V DRESU CALCIT VOLLEY

V anketi pristašev Calcit Volleyja sta bila za najboljši blokerski par zadnjega desetletja, ki je moški ekipi prineslo dva pokalna naslova in kar osem naslovov slovenskega podprvaka, izbrana Sašo Štalekar in Miha Bregar.

Preberi več
FOTODAMJ@N - Primorski dnevnik

JERONčIč NOVI PRVI MOž MOšKE EKIPE CALCITA

Na klop državnih podprvakov iz Kamnika v vlogi prvega trenerja prihaja Gregor Jerončič, eden najboljših slovenskih odbojkarjev vseh časov.

Preberi več
Klemen Brumec

CHARUKOVA POTRDILA, DA OSTAJA V CALCIT VOLLEY

Tudi v že končani letošnji sezoni je Kanadčanka Lucille Charuk kot v vseh dozdajšnjih v dresu Calcit Volleyja, potrdila svojo kakovost in bila med najbolj zaslužnimi za dve osvojeni lovoriki, naslov državnih prvakinj in srednjeevropsko ligo.

Preberi več
Klemen Brumec

Z DVEMA OTROKOMA DOMA NI NIKOLI DOLGčAS

Svojo zadnjo tekmo v minuli sezoni so odbojkarji Calcit Volleyja odigrali 11. marca, ko so že v tekmi brez prisotnosti gledalcev v dvorani OŠ Stranje premagali Panvito Pomgrad. S to zmago so si pred začetkom končnice državnega prvenstva zagotovili drugo mesto.

Preberi več