Odbojkarska zveza Slovenije
 
Volleyball World

KOTNIK IN LOVŠIN 17. NA TAJSKEM

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju svetovne serije Challenge, ki ga je ta teden gostil Chiang Mai, osvojili 17. mesto. Zmagali sta Brazilki Agatha in Rebecca, pri moških pa Nizozemca Immers in van de Velde.

Preberi več
Volleyball World

KOTNIK IN LOVŠIN TA TEDEN NA TAJSKEM

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin se ta teden mudita na Tajskem, kjer poteka turnir svetovne serije Challenge. Prva tekma ju čaka v petek ob 3. uri zjutraj po slovenskem času.

Preberi več

ŠTERN IN PAJENK OSVOJILA POKAL CHALLENGE

V minulem tednu so bili okronani prvaki evropskega Pokala Challenge. Naslov ima tudi slovenski prizvok, saj sta člana grškega Olympiacosa, ki se je zavihtel na vrh, naša reprezentanta Tonček Štern in Alen Pajenk.

Preberi več
Aleš Oblak

ROPRET: NIKOGAR SE NE BOJIMO!

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je izpolnila prvi cilj v letošnji sezoni. Naši fantje so slavili v pokalu FIVB Challenger in si priigrali uvrstitev v Ligo narodov, med odbojkarsko elito. Dogajanje je pospremil tudi predsednik OZS Metod Ropret, ki ni skrival čustev.

Preberi več
Aleš Oblak/FIVB

SLOVENCE LE ŠE ZMAGA LOČI OD LIGE NARODOV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo nocoj v Areni Stožice v Ljubljani igrala še finalni obračun pokala FIVB Challenger, kvalifikacij za elitno Ligo narodov. Tekmeci naše izbrane vrste bodo Kubanci, ki so se včeraj veselili zmage nad favorizirano Turčijo.

Preberi več
FIVB/Aleš Oblak

SLOVENIJA GLADKO MED ELITO!

Slovenija bo prihodnje leto igrala v Ligi narodov! Eden največjih uspehov slovenske odbojke je plod odličnih iger in nepremagljivosti naših fantov na pokalu FIVB Challenger v Stožicah, kjer je ob koncu v finalu prepričljivo brez dobljenega niza padla še reprezentanca Kube.

Preberi več
FIVB

KUBANSKI MLADENIČI PREK BELORUSIJE

Trenutno 18. reprezentanca sveta Kuba je v svojem prvem nastopu na pokalu FIVB Challenger v Ljubljani dokaj prepričljivo opravila z Belorusijo. Dvakratni svetovni podprvaki so Beloruse premagali s 3:1 (20, -21, 21, 20).

Preberi več
FIVB

TURKI V POLFINALE, ČILENCI DOMOV

Na drugi tekmi drugega dne pokala FIVB Challenger v Stožicah so Turki brez večjih težav, s 3:0 (13, 22, 22), premagali Čile in tako južnoameriško reprezentanco, ki v dveh tekmah ni osvojila niza, poslali domov. Za prvo mesto v skupini se bodo Turki jutri pomerili s Slovenci.

Preberi več
Aleš Oblak

V ARENI STOŽICE VSE PRIPRAVLJENO ZA SPEKTAKEL

Ljubljana bo med 3. in 7. julijem gostila pokal FIVB Volleyball Challenger, kvalifikacije za uvrstitev v Ligo narodov. Slovenski odbojkarji se bodo v Areni Stožice, kjer je že vse nared za odbojkarski spektakel, pomerili z reprezentancami Čila, Turčije,Kube, Egipta in Belorusije.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI V BOJ ZA ELITNO LIGO NARODOV

Slovenski odbojkarji so vendarle dobili tekmece za julijske kvalifikacije za Ligo narodov. Naši fantje bodo med 3. in 7. julijem v Areni Stožice v Ljubljani gostili Kubo, Čile, Turčijo, Belorusijo in Egipt, v elitno Ligo narodov jih vodi le zmaga.

Preberi več