Odbojkarska zveza Slovenije
 
Uroš Vesenjak

V MEŽICI DANES ZA DRŽAVNA NASLOVA

V Mežici danes spremljamo drugi dan državnega prvenstva v odbojki na mivki. Pred nami so še tekme za razvrstitev ter polfinalni obračuni, čaka pa nas tudi boj za odličja in naslova državnih prvakov v ženski in moški konkurenci.

Preberi več
Mežica Open

V MEŽICI SE JE ZAKLJUČILO DRŽAVNO PRVENSTVO

V Mežici se je zaključilo državno prvenstvo v odbojki na mivki. Novega naslova slovenskih prvakov sta se razveselila Klemen Šen in Danijel Pokeršnik, pri ženskah sta Maja Marolt in Živa Javornik zlato odličje osvojili tretjič zapored.

Preberi več
CEV

DP V ODBOJKI NA MIVKI DO 16 LET

V soboto, 15. junija, bo od 9. ure naprej na igriščih ŠD Loka Žužemberk potekal finalni turnir državnega prvenstva v odbojki na mivki v kategoriji do 16 let za dečke in deklice.

Preberi več
ŠD Fitko

BREGAR IN PREDAN PREPRIČLJIVA ZMAGOVALCA

Kvalifikacijski turnir v Preddvoru za kadete do šestnajstega leta starosti, je potekal v idealnih vremenskih pogojih na štirih vzorno pripravljenih igriščih Športnega centra Fitko.

Preberi več
VC Portorož

MLADE ODBOJKARICE NA MIVKI PRVIČ V PORTOROŽU

Igrišča Volley kluba Portorož, na centralni plaži v Portorožu, so gostila kvalifikacijski turnir državnega prvenstva v odbojki na mivki, kategorije U16 dekleta. Turnirja se je udeležilo 40 ekip, najboljših 8 pa je napredovalo na finalni turnir v Žužemberk.

Preberi več
OZS

RAZPIS TEKMOVANJ V ODBOJKI NA MIVKI

Komisija za odbojko na mivki pri OZS objavlja vabilo organizatorjem za izvedbo finala državnega prvenstva v odbojki na mivki za člane in članice za leto 2024 in vabilo organizatorjem za izvedbo državnega prvenstva v odbojki na mivki - mladi za leto 2024.

Preberi več
Aleš Oblak

PRVAKI UBRANILI NASLOV, DOBILI NOVE PRVAKINJE

Na Krvavcu se je v nedeljo odvijalo državno prvenstvo v odbojki na snegu. Naslova prvakov so se na krvavški Plaži veselili Tadej Boženk, Danijel Pokeršnik, Denis Robida in Matej Rapnik, pri ženskah so bile najboljše Špela Marušič, Polona Marušič in Anja Mazej.

Preberi več
OZS

NA DRŽAVNEM PRVENSTVU REKORDNIH 24 EKIP

V nedeljo, 17. marca, bo Krvavec prizorišče 4. državnega prvenstva v odbojki na snegu. Na krvavški plaži se bo v boj za naslov podalo rekordnih 24 ekip, naslov prvakov bodo branili Sara Valenčič, Teja Kolbl in Anastazija Žnidar ter Tadej Boženk, Danijel Pokeršnik in Denis Robida.

Preberi več
OZS/Anže Malovrh - Kolektiff

DRŽAVNO PRVENSTVO ZNOVA NA KRVAVCU

Državno prvenstvo v odbojki na snegu bo znova gostil RTC Krvavec, kjer smo obračune na snežni podlagi spremljali že leta 2019 in 2023. Odbojkarji in odbojkarice se bodo v lov na državni naslov in odličja podali v nedeljo, 17. marca.

Preberi več
klubi

ZA MLADINCI ŽE PETI KROG TEKMOVANJA

Mladinci in mladinke so minuli konec tedna odigrali obračune 5. kroga modre in zelene skupine, spremljali pa smo tudi dvoboje v drugih ligah.

Preberi več