Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

IRANSKI KOREKTOR NOVA VELIKA OKREPITEV ACH-JA

Iz tabora slovenskih državnih prvakov ACH Volleyja Ljubljana sporočajo, da se ekipi oranžnih zmajev v naslednji sezoni pridružujeta dva perspektivna odbojkarja, Iranec Amir Mohammad Golzadeh in Slovenec Nejc Kožar.

Preberi več
OK i-Vent Maribor

ZADNJA OKREPITEV ZA PRIHAJAJOČO SEZONO

OK i-Vent Maribor bo v naslednji sezoni močnejši za sprejemalca Abdulquadri Opeyemi Jaiyeola, ki prihaja iz Nigerije in je tudi zadnja okrepitev mariborskega prvoligaša.

Preberi več
OK Braslovče

NASLOV KADETSKIH PRVAKINJ ANKARANČANKAM

V nedeljo, 26. maja 2024, se je v Braslovčah odvijal finalni turnir za kadetinje za sezono 2023/2024, na katerega sta se, kot prvouvrščeni s polfinalnih turnirjev, uvrstili ekipi Visit Braslovče I in Ankaran, kot drugouvrščeni pa ekipi Volleyball Ljubljana in Vital Ljubljana I.

Preberi več
ŠIM

NASLOVA PRVAKOV V PREVALJE IN MISLINJO

V Ljubljani se je v dvorani Vižmarje-Brod odvijal finale državnega prvenstva za starejše deklice in dečke, prvič v okviru Plazma Športnih iger mladih. V izjemnem vzdušju so si naslov prvakinj priigrale Prevalje, zlato odličje pri starejših dečkih je osvojila Korvolley Mislinja.

Preberi več
OK i-Vent Maribor

MIHA CAFUTA SE VRAČA V MARIBORA

OK i-Vent Maribor je pred novo sezono predstavil prvo okrepitev, Miho Cafuta, ki je v sezonah 2020/21 in 2021/22 že nosil dres mariborskega kluba in z njim tudi osvojil naslov državnega prvaka ter igral v ligi prvakov. Zadnjo sezono je bil član Alpacem Kanala.

Preberi več

V SPORTKLUB PRVI LIGI LE ŠE ENO VPRAŠANJE

Sezona 2023/24 Sportklub prve odbojkarske lige je tik pred zaključkom. Štirje dobitniki letošnjih kolajn so že znani, odprto ostaja le še vprašanje, katera ekipa bo osvojila naslov pri ženskah. V petek se bosta na četrti tekmi finala pomerili Nova KBM Branik in Calcit Volley.

Preberi več
Marko Vanovšek

KAMNIČANKAM PETI ZAPOREDNI NASLOV PRVAKINJ

Odbojkarice Calcit Volleyja so na četrti tekmi finala Sportklub prve odbojkarske lige za ženske premagale Novo KBM Branik in osvojile peti zaporedni naslov državnih prvakinj, sicer pa osmega v zgodovini. Rezultat tekme v Mariboru je bil 2:3 (-17, 21, 26, -12, -9).

Preberi več
Aleš Oblak in OK SIP Šempeter

BRON ODBOJKARICAM GEN-I VOLLEYJA

Igralke GEN-I Volleyja so na tretji tekmi Sportklub prve odbojkarske lige v boju za tretje mesto s 3:0 premagale SIP Šempeter in osvojile bronasto kolajno.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

ACH VOLLEY LJUBLJANA DO 20. NASLOVA PRVAKA

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so si na tretji tekmi finala Sportklub prve odbojkarske lige priigrali zmago nad Calcit Volleyjem in osvojili naslov državnih prvakov. To je jubilejna 20. lovorika za ljubljanski klub.

Preberi več
klubi

KADETI SO SE BORILI ZA FINALE

Pred kadeti je le še zadnje dejanje prvenstva, saj sta pretekli konec tedna že potekala polfinalna turnirja. Kadetinje so igrale tekme 7. kroga prvenstva.

Preberi več