Odbojkarska zveza Slovenije
 
Alen Hadžić

ACH VOLLEY LJUBLJANA - SALONIT ANHOVO 3:0

V drugem krogu modre skupine 1. Sportklub odbojkarske lige so v Stožicah pri slovenskih prvakih gostovali odbojkarji Salonita Anhovo. S 3:0 v nizih so bili zanesljivo boljši domačini.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - SALONIT ANHOVO 3:0

Na drugi polfinalni tekmi so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana gostili Salonit Anhovo. Na prvem srečanju v Kanalu so slovenski prvaki potrebovali za zmago 5 nizov, v Ljubljani le tri. Slavili so s 25:18, 25:17 in 25:17.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - ŠOŠTANJ TOPOLŠICA 3:0

V zadnjem krogu rednega dela se je vodilni ACH Volley Ljubljana pomerili s Šoštanj Topolšico, ki bi se v primeru zmage izognila zeleni skupini. Veliki met gostom ni uspel, saj so Ljubljančani slavili s 3:0 (16, 23, 18).

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - KRKA  3:0

V 15. krogu državne odbojkarske lige so v Tivoliju pri slovenskih prvakih gostovali odbojkarji Krke. Domači so prišli do zmage s 3:0 (25, 20, 11), s tem pa je prvo zmago v trenerski vlogi na klopi ACH Volleyja Ljubljana zabeležil Matija Pleško.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - HOČE 3:0

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so v 8. krogu državnega prvenstva v dvorani Tivoli gostili OK Hoče in jih premagali s 3:0 (17, 20, 22).

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - HIŠA NA KOLESIH 3:0

V petem krogu državnega prvenstva so se odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana pomerili proti ekipi Hiša na kolesih Triglav. V dvorani Tivoli so s 3:0 slavili domači igralci.

Preberi več