Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

MOŽIČ NA EP DOSEGEL NAJVEČ TOČK

V soboto je padel zastor nad letošnjim evropskim prvenstvom za odbojkarje. V Rimu so se naslova veselili Poljaki, Slovenci so tekmovanje zaključili na izvrstnem tretjem mestu.

Preberi več
CEV

IZJEMNI SLOVENCI DO BRONASTEGA ODLIČJA

Slovenska moška reprezentanca si je v Rimu z izjemno predstavo proti olimpijskim prvakom Francozom in zmago s 3:2 (22, 16, -21, -18, 11) priigrala bronasto odličje na evropskem prvenstvu. Za naše fantje je to že četrta kolajna na petem EuroVolleyju.

Preberi več
OZS

V RIMU NAMESTO ROPRETA VINČIĆ

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na četrtkovi polfinalni tekmi klonila proti Poljski, ob tem pa ostala brez prvega podajalca Gregorja Ropreta, ki je zaradi poškodbe že zaključil z nastopi na letošnjem evropskem prvenstvu. Namesto njega v Rim prihaja Dejan Vinčić.

Preberi več
CEV

SLOVENSKI ODBOJKARJI V SOBOTO PO BRON

Sobota v Rimu prinaša vrhunec letošnjega evropskega prvenstva v odbojki. Za uverturo vanj bodo poskrbeli tudi Slovenci, ki se bodo ob 17.30 s Francozi podali v boj za bron.

Preberi več
CEV

BORBENI SLOVENCI V BOJ ZA BRON

V polfinalu evropskega prvenstva so slovenski odbojkarji prvič na letošnjem tekmovanju morali priznati premoč tekmecem. Poljska je bila v Rimu boljša s 3:1 (-23, 21, 20, 21).

Preberi več
OZS

ŠE TRETJIČ ZAPORED V POLFINALU S POLJAKI

Rim bo prizorišče zaključnih bojev letošnjega evropskega prvenstva v odbojki. Slovenska reprezentanca se bo v dvorani PalaLottomatica ta četrtek ob 18. uri v polfinalu pomerila s Poljsko.

Preberi več
OZS

V POLFINALU PROTI STARIM ZNANCEM POLJAKOM

Slovenski odbojkarji so se po preboju v polfinale evropskega prvenstva v torek podali na pot. Varno, kjer so dosegli sedem zmag na prav toliko tekmah, so zamenjali za Rim, ki bo gostil zadnje tekme letošnjega tekmovanja. V četrtek Slovenijo čaka dvoboj s Poljsko.

Preberi več
CEV

SLOVENSKE ODBOJKARJE POT VODI V RIM

Slovenska odbojkarska reprezentanca se je prebila v polfinale evropskega prvenstva! Za slovo od nastopov v Varni je na drugi tekmi končnice s 3:1 (17, 29, -21, 23) zmagala proti Ukrajini.

Preberi več
CEV

NOVA TEKMA Z UKRAJINO, A Z VEČJIM VLOŽKOM

Na evropskem prvenstvu slovenske odbojkarje v ponedeljek čaka nov preizkus. V Varni se bodo ob 16.30 po slovenskem času z Ukrajino pomerili za polfinalno vstopnico.

Preberi več
CEV

SRČNI SLOVENCI MED OSMERICO NAJBOLJŠIH

Po pravem trilerju se slovenski odbojkarji veselijo preboja v četrtfinale letošnjega evropskega prvenstva. Proti Turkom so zaostajali že z 0:2 na koncu pa v Varni zmagali s 3:2.

Preberi več