Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENKE DOBILE TEKMICE V EVROPSKI LIGI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo v srebrni evropski ligi, ki se bo začela 25. maja, igrala proti Luksemburgu, Švedski, Portugalski in Estoniji. Cilj naših odbojkaric je preboj v elitno zlato evropsko ligo, v katero se bodo uvrstile le zmagovalke.

Preberi več
CEV

SLOVENKE ŽELIJO POTRDITI PRVO MESTO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo od 4. do 6. junija v Mariboru nastopila na drugem turnirju skupine A srebrne evropske lige. Naše odbojkarice, ki so se iz Luksemburga vrnile s tremi zmagami in polnim izkupičkom, se bodo za uvod pomerile z Izraelom.

Preberi več
CEV

SLOVENKE V SREBRNI LIGI Z VISOKIMI CILJI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je včeraj v Mariboru začela s pripravami na nastope v srebrni evropski ligi, ki bo na sporedu 27. maja v Luksemburgu, zaključni turnir najboljše četverice pa bomo 11. in 12. junija spremljali v štajerski prestolnici.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAKLJUČNI TURNIR EVROPSKE LIGE V SLOVENIJI

Odbojkarska zveza Slovenije (OZS) je uspela s kandidaturo za organizacijo zaključnega turnirja najboljše četverice v srebrni evropski ligi za ženske. Naše odbojkarice si bodo uvrstitev v elitno zlato ligo poskušale priigrati 11. in 12. junija v Mariboru.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE DOBILE TEKMICE V EVROPSKI LIGI

Slovenska reprezentanca bo prihodnje leto nastopila v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, sledilo bo še tekmovanje v srebrni evropski ligi, v kateri se bodo naša dekleta pomerila z Avstrijo, Izraelom in Luksemburgom. OZS je ob tem uspela tudi s kandidaturo za organizacijo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE V EUROLEAGUE PROTI ESTONIJI IN BIH

Slovenska ženska vrsta bo v prihodnjem letu nastopila v srebrni evropski ligi, konec avgusta pa naša dekleta čakajo kvalifikacije za EuroVolley 2021. Naša dekleta so že dobila svoje v srebrni evropski ligi, skozi katero si bodo skušale zagotoviti uvrstitev v zlato ligo.

Preberi več
CEV/OZS

SLOVENKE V ZLATEM NIZU OB ZLATO LIGO

Slovenske odbojkarice so izgubile veliki finale srebrne evropske lige proti Romuniji. V odločilnem zlatem nizu naša dekleta niso izkoristila vodstva z 9:5, tekmice so prevzele pobudo in se veselile končne zmage s 3:0 (22, 14, 17) in s 15:12 v zlatem nizu.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED SLOVENKAMI POVRATNO SREČANJE Z ROMUNIJO

Slovensko žensko odbojkarsko reprezentanco jutri čaka povratna tekma velikega finala srebrne evropske lige. Ob 16. uri se bodo naša dekleta v Aleksandriji pomerila z Romunkami in si skušala zagotoviti uvrstitev v elitno Zlato ligo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE VELIKI FINALE ZAČELE Z ZMAGO

Slovenske odbojkarice so z zmago nad Romunijo odprle veliki finale Srebrne evropske lige in si z zmago s 3:1 (19, -22, 21, 22) pred težkim gostovanjem v Alexandrii priigrale pomembno prednost. V tako želeno Zlato evropsko ligo jih vodita dva dobljena niza.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE V PRIČAKOVANJU VELIKEGA FINALA

Pred slovensko žensko odbojkarsko reprezentanco sta najpomembnejši tekmi v prvem delu letošnje sezone. Naša dekleta bodo namreč igrala finalni srečanji Srebrne evropske lige proti Romuniji in si skušala zagotoviti uvrstitev v Zlato ligo. Prvi obračun bo jutri, v Mislinji.

Preberi več