Odbojkarska zveza Slovenije
 
OFEM Maribor 2023

SLOVENKE ZMAGOVALKE OFEM-A!

Slovenska izbrana vrsta do 19 let se je veselila naslova prvakinj na letošnjem Olimpijskem festivalu evropske mladine v Mariboru. V finalu so naša dekleta prikazala prepričljivo predstavo in Nemke ugnala s 3:0 (15, 14, 16) ter poskrbela za nov velik uspeh slovenske odbojke.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA OFEM-U ZA 5. MESTO

Na prvi tekmi razigravanja na Olimpijskem festivalu evropske mladine, ki ga v tem tednu gosti Maribor, so mladi slovenski odbojkarji v petek s 3:2 premagali Srbijo. V soboto se bodo tako borili za končno peto mesto.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

SLOVENKE V FINALU OFEM-A!

Na Olimpijskem festivalu evropske mladine v Mariboru so se slovenske odbojkarice do 19 let uvrstile v finale, potem ko so s 3:0 ugnale Madžarke. Za zlato v soboto z Nemkami.

Preberi več
VolleyballWorld/OZS

REPREZENTANCI PRVIČ PRED SVOJIMI NAVIJAČI

Ljubitelji odbojke bodo 10. in 11. avgusta prišli na svoj račun. V Mariboru se bosta namreč na edinih uradnih pripravljalnih tekmah v tej sezoni predstavili obe slovenski reprezentanci. Ženska izbrana vrsta se bo merila z Azerbajdžanom, moška bo gostila Maroko in Kamerun.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

SLOVENKE NEPORAŽENE V POLFINALE OFEM-A

Slovenske odbojkarice do 19 let bodo zaigrale v polfinalu letošnjega Olimpijskega festivala evropske mladine, ki se odvija v Mariboru. Tja so napredovale s polno bero.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

DOBLJENA DRAMA V DRAŠU PREMALO ZA POLFINALE

Moška reprezentanca do 19 let se bo na Olimpijskem festivalu evropske mladine konec tedna potegovala za končno peto mesto. Na zadnji tekmi skupinskega dela je bila po trilerju s 3:2 boljša od Italijanov.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

V MARIBORU USPEŠNO TUDI PREKO HRVATIC

Ženska reprezentanca do 19 let je uspešno opravila tudi z drugim preizkusom na letošnjem Olimpijskem festivalu Evropske mladine, ki od nedelje poteka v Mariboru. Na drugi tekmi skupinskega dela je s 3:1 ugnala Hrvaško.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

ZA ZDAJ POLOVIČEN IZKUPIČEK ODBOJKARJEV

Slovenski odbojkarji do 19 let so na drugi tekmi Olimpijskega festivala evropske mladine prvič klonili. Belgijci so bili boljši s 3:1.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

ZA UVOD ZANESLJIVA ZMAGA PROTI NEMKAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 19 let je z odliko začela nastope na letošnjem Olimpijskem festivalu evropske mladine, ki ga gosti Maribor. V uvodnem krogu je v Športnem centru Draš s 3:0 ugnala Nemčijo.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

PO HLADNI PRHI SLOVENCI UGNALI GRKE

Nastope na letošnjem Olimpijskem festivalu evropske mladine, ki od nedelje poteka v Mariboru, so uspešno začeli slovenski odbojkarji. Ti so na uvodnem preizkusu s 3:1 ugnali Grke.

Preberi več