Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

BOŽENK IN JAKOPIN KLONILA PROTI UKRAJINCEMA

Slovenska odbojkarja na mivki Tadej Boženk in Vid Jakopin sta nastopila na turnirju svetovne serije 4 Star v Dohi in v kvalifikacijah z 21:19 in 21:14 izgubila z Ukrajincema Sergiyjem Popovom in Iaroslavom Gordieievim. Za naša predstavnika je turnir tako žal zaključen.

Preberi več
Aleš Oblak

FIVB ODPOVEDAL TURNIR V IRANU

Slovenska odbojkarja na mivki Tadej Boženk in Vid Jakopin bi morala v začetku marca nastopiti na turnirju svetovne serije v Iranu, a ga je FIVB zaradi koronavirusa odpovedala. Za naša odbojkarja je to velik udarec, saj sta v Bandar Abbasu želela nabrati pomembne točke.

Preberi več
OZS

BOŽENK IN JAKOPIN NA OBISKU NA RADIU1

Slovenska odbojkarja na mivki Tadej Boženk in Vid Jakopin sta se odzvala vabilu Radia1 in obiskala začasni studio pred Mestno hišo v Ljubljani, v katerem je potekal 28-urni dobrodelni maraton.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI V BUDIMPEŠTI DO ČETRTFINALA

Slovenski odbojkarji na mivki so nastopili na turnirjih svetovne serije v Vaduzu in Budimpešti. Vid Jakopin in Tadej Boženk ter Tajda in Nina Lovšin so bili na Madžarskem celo na pragu uvrstitve med najboljše štiri dvojice, a sta oba naša para nesrečno izgubila v četrtfinalu.

Preberi več

SLOVENCI ZAKLJUČILI V KVALIFIKACIJAH PINARELE

Gašper Plahutnik in Črt Bošnjak ter Vid Jakopin in Tadej Boženk so danes nastopili v kvalifikacijah turnirja svetovne serije v Pinarelli di Cervia. Žal se nobeni izmed naših dvojic ni uspelo prebiti skozi kvalifikacijsko sito.

Preberi več