Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aljaž Močnik

ZAKLJUČEN ŽE 6. ODBOJKARSKI KAMP OZS

V Kozjem je v četrtek potekal še zadnji dan 6. Odbojkarskega kampa Odbojkarske zveze Slovenije, na katerem so sodelovali otroci iz vse Slovenije. Po besedah trenerjev, udeležencev in lokalnih organizatorjev je bil kamp izveden na visoki ravni.

Preberi več
Aljaž Močnik

V KOZJEM ZNOVA POSIJALO SONCE

V sredo je bilo na odbojkarskem kampu OZS v Kozjem znova pestro. Mladi odbojkarji in odbojkarice so v prvem dnevu dela opravili treninge, odbojkarske veščine pa so zatem pilili še v in ob bazenu, večer pa je minil v znamenju karaok.

Preberi več
OZS

V KOZJEM ŠE VEČ TRENINGA PA TUDI ZABAVE

Na odbojkarskem kampu OZS v Kozjem so se danes še prebudili v lep dan, nadaljevanje dogajanja pa je zmotil dež. A le v majhni meri, saj je bil današnji dan, kljub nekaj spremembam v programu, izjemno pester.

Preberi več
OZS

OTROCI V KOZJEM NADALJEVALI Z DELOM

Za nami je že drugi dan poletnega odbojkarskega kampa OZS v Kozjem. Tudi danes so vsi otroci opravili po dva treninga. Nekateri so se v večji meri posvečali dvoranski odbojki, drugi pa tudi treningu za telesno pripravo. Tudi druženja in zabave ni manjkalo.

Preberi več
OZS

V KOZJEM SE JE ZAČEL POLETNI KAMP OZS

V Športnem parku Kozjansko se je v nedeljo začel 6. kamp Odbojkarske zveze Slovenije, na katerem bodo mladi slovenski odbojkarski upi pridobivali novo znanje, aktivno preživljali prosti čas in sklenili številna nova poznanstva.

Preberi več
OZS

PRIJAVA NA ODBOJKARSKI KAMP OZS V KOZJEM

OZS bo med 25. in 29. junijem v Kozjem organizirala 6. odbojkarski kamp. Prvega je izvedla leta 2017 v Čatežu, kjer so mladi odbojkarji gostovali do leta 2021, letos pa se je na voljo nova lokacija, ki ponuja izredno dobre pogoje za trening dvoranske odbojke in druge aktivnosti.

Preberi več
Natali Hari

5. POLETNI ODBOJKARSKI KAMP V ČATEŽU

V Čatežu je konec junija potekal 5. Poletni kamp v odbojki na mivki v organizaciji Odbojkarske zveze Slovenije. Otroci iz vse Slovenije so zapolnili vsa prosta mesta in uživali na treningih in v termalnih bazenih, razveselili pa so se tudi obiska reprezentanta Nejca Zemljaka.

Preberi več
Natali Hari

VIDEO UTRINKI S 4. POLETNEGA KAMPA OZS

V Termah Čatež je med 25. in 29. junijem potekal že 4. Poletni odbojkarski kamp Odbojkarske zveze Slovenije, ki se ga je udeležilo 51 otrok iz vse Slovenije. Video utrinke je zbrala Vita Pergovnik.

Preberi več
OZS

TUDI DRUGI POLETNI KAMP OZS USPEL

Od ponedeljka do sobote, 25. do 30. junija, je v Termah Čatež potekal 2. Poletni odbojkarski kamp v organizaciji Odbojkarske zveze Slovenije, ki se ga je udeležilo 64 otrok iz vse Slovenije.

Preberi več