Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SPEKTAKEL NA KONGRESNEM TRGU POTRJEN

Svetovna in evropska odbojkarska zveza sta Sloveniji prižgali zeleno luč za organizacijo turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, ki ga bomo v središču Ljubljane lahko spremljali med 30. julijem in 2. avgustom. Organizatorji na turnirju pričakujejo dobro udeležbo in tudi vse

Preberi več
Aleš Oblak

V POLFINALU LJUBLJANE DVA SLOVENSKA PARA

Slovenski odbojkarji na mivki Vid Jakopin in Tadej Boženk ter Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik se na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki v Ljubljani podajajo v boj za najvišja mesta. Pri dekletih se Slovenkam ni uspelo uvrstiti v polfinale.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA MIVKI DO DVEH ODLIČIJ

Prvi turnir svetovne serije v odbojki na mivki se je za slovenske odbojkarje in odbojkarice zaključil nad pričakovanji. Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta se v Ljubljani veselila drugega mesta, Ana Skarlovnik in Jelena Pešić sta osvojili bron.

Preberi več
Aleš Oblak

TRI SLOVENSKE DVOJICE V ČETRTFINALU LJUBLJANE

V Ljubljani se je danes začel glavni del turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, FIVB Beach Volleyball World Tour, na katerem bomo v četrtfinalnih obračunih spremljali tri slovenske dvojice.

Preberi več
Aleš Oblak

CILJ SLOVENSKIH EKIP JE MEDALJA

V Ljubljani se s kvalifikacijskim delom tekmovanja jutri začenja prvi turnir svetovne serije v odbojki na mivki pri nas. V boj za najvišja mesta se bo podalo po 28 dvojic v moški in ženski konkurenci, med njimi tudi deset iz Slovenije.

Preberi več
Aleš Oblak

NA KONGRESNEM TRGU VRHUNSKA ODBOJKA NA MIVKI

Središče Ljubljane bo prihajajoči konec tedna v znamenju odbojke na mivki, saj bomo lahko na Kongresnem trgu spremljali turnir svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour, ki obeta vrhunske odbojkarske predstave in pester spremljevalni program.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANI VSE NAJBOLJŠE SLOVENSKE DVOJICE

Na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki, ki bo potekal med 3. in 5. avgustom v Ljubljani, bodo nastopile vse najboljše slovenske dvojice, vključno z aktualnimi državnimi prvaki Tjašo Jančar in Tjašo Kotnik ter Danijelom Pokeršnikom in Tadejem Boženkom.

Preberi več
Aleš Oblak

REKORDNO ŠTEVILO PRIJAV ZA LJUBLJANSKI TURNIR

V Ljubljani bomo med 3. in 5. avgustom spremljali odbojkarski spektakel. Zanimanje za prvi turnir svetovne serije v odbojki na mivki pri nas je izjemno, saj se je nanj prijavilo kar 96 dvojic iz 29 držav, med njimi tudi dvanajst slovenskih.

Preberi več
Aleš Oblak

NA SVETOVNI SERIJI V LJUBLJANI KAR 73 DVOJIC

V Ljubljano na prvi avgustovski vikend prihajajo vrhunske evropske in svetovne odbojkarice in odbojkarji na mivki, ki se bodo v družbi najboljših slovenskih dvojic na turnirju svetovne serije FIVB Beach World Tour borili za pomembne točke v boju za nastop na olimpijskih igrah.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANO PRIHAJA SVETOVNA SERIJA!

Ljubljana bo med 2. in 5. avgustom prvič gostila turnir svetovne serije FIVB World Tour v odbojki na mivki, najboljši slovenski odbojkarice in odbojkarji na mivki pa se bodo tako na domačih tleh borili za pomembne točke v boju za nastop na olimpijskih igrah.

Preberi več