Odbojkarska zveza Slovenije
 
Volleyball World

KOTNIK IN LOVŠIN 17. NA TAJSKEM

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju svetovne serije Challenge, ki ga je ta teden gostil Chiang Mai, osvojili 17. mesto. Zmagali sta Brazilki Agatha in Rebecca, pri moških pa Nizozemca Immers in van de Velde.

Preberi več
Volleyball World

KOTNIK IN LOVŠIN TA TEDEN NA TAJSKEM

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin se ta teden mudita na Tajskem, kjer poteka turnir svetovne serije Challenge. Prva tekma ju čaka v petek ob 3. uri zjutraj po slovenskem času.

Preberi več
CEV

SLOVENKE EVROPSKE KLUBSKE PRVAKINJE

Odbojkarice Ludusa Ljubljana so evropske klubske prvakinje v odbojki na mivki! Tjaša Kotnik, Tajda Lovšin, Živa Javornik in Maja Marolt so v finalu tekmovanja v turškem Balikersiru z 2:0 v zmagah odpravile španski VC Majahonda Madrid.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENKI ZAKLJUČILI Z NASTOPI NA EP

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta zaključili z nastopi na evropskem prvenstvu na Dunaju. V boju za uvrstitev v osmino finala sta morali naši predstavnici priznati premoč švicarski dvojici Anouk Verge-Depre in Joana Mäder.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENKI BOSTA IGRALI V IZLOČILNIH BOJIH

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin bosta na evropskem prvenstvu na Dunaju igrali v izločilnih bojih. Naši predstavnici sta skupinski del tekmovanja zaključili z zmago in porazom in se tako podajata v drugi del tekmovanja.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKI NA DUNAJU KOT ŠESTI NOSILKI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin bosta med 2. in 6. avgustom igrali na evropskem prvenstvu na Dunaju, kjer bosta nastopali kot šesti nosilki. Uvodoma se bosta pomerili s finsko navezo Sara Sinisalo in Anniina Parkkinen.

Preberi več
CEV

PO SKOKU MED PETERICO OSTAJATA V KANADI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta pretekli konec tedna uspešno nastopili na turnirju svetovne turneje v Edmontonu, kjer sta na koncu osvojili peto mesto. Po uspešnem nastopu ostajata v Severni Ameriki, tokrat ju čaka turnir v Montrealu.

Preberi več
Volleyball World

SLOVENKI TA KONEC TEDNA V KANADI

V Edmontonu v Kanadi se bo s kvalifikacijami ta četrtek začel nov turnir svetovne turneje v odbojki na mivki. Z glavnim delom se bo tekmovanju druge kakovostne ravni priključila tudi slovenska dvojica Tjaša Kotnik/Tajda Lovšin.

Preberi več
OZS

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA NA FINALU V LUKSEMBURG

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin bosta igrali na finalnem turnirju prestižne serije CEV Queen & King of the Court. Naši dekleti se bosta v boj za evropsko krono podali 28. junija v Luksemburgu.

Preberi več
Aleš Oblak

NAŠI ODBOJKARJI TUDI V IZLOČILNIH BOJIH

Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta se v Pragi uvrstila v izločilne boje, jutri bosta v Budimpešti tekmovala tudi Črt Bošnjak in Danijel Pokeršnik, medtem ko so Nina Lovšin in Špela Morgan ter Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin zaključile z nastopi.

Preberi več