Odbojkarska zveza Slovenije
 
OFEM Maribor 2023

SLOVENKE ZMAGOVALKE OFEM-A!

Slovenska izbrana vrsta do 19 let se je veselila naslova prvakinj na letošnjem Olimpijskem festivalu evropske mladine v Mariboru. V finalu so naša dekleta prikazala prepričljivo predstavo in Nemke ugnala s 3:0 (15, 14, 16) ter poskrbela za nov velik uspeh slovenske odbojke.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA OFEM-U ZA 5. MESTO

Na prvi tekmi razigravanja na Olimpijskem festivalu evropske mladine, ki ga v tem tednu gosti Maribor, so mladi slovenski odbojkarji v petek s 3:2 premagali Srbijo. V soboto se bodo tako borili za končno peto mesto.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

SLOVENKE V FINALU OFEM-A!

Na Olimpijskem festivalu evropske mladine v Mariboru so se slovenske odbojkarice do 19 let uvrstile v finale, potem ko so s 3:0 ugnale Madžarke. Za zlato v soboto z Nemkami.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

SLOVENKE NEPORAŽENE V POLFINALE OFEM-A

Slovenske odbojkarice do 19 let bodo zaigrale v polfinalu letošnjega Olimpijskega festivala evropske mladine, ki se odvija v Mariboru. Tja so napredovale s polno bero.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

DOBLJENA DRAMA V DRAŠU PREMALO ZA POLFINALE

Moška reprezentanca do 19 let se bo na Olimpijskem festivalu evropske mladine konec tedna potegovala za končno peto mesto. Na zadnji tekmi skupinskega dela je bila po trilerju s 3:2 boljša od Italijanov.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

ZA ZDAJ POLOVIČEN IZKUPIČEK ODBOJKARJEV

Slovenski odbojkarji do 19 let so na drugi tekmi Olimpijskega festivala evropske mladine prvič klonili. Belgijci so bili boljši s 3:1.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

PO HLADNI PRHI SLOVENCI UGNALI GRKE

Nastope na letošnjem Olimpijskem festivalu evropske mladine, ki od nedelje poteka v Mariboru, so uspešno začeli slovenski odbojkarji. Ti so na uvodnem preizkusu s 3:1 ugnali Grke.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

NA OFEM MARIBOR 2023 TUDI ODBOJKARSKI EKIPI

Le še dober mesec nas loči do začetka Olimpijskega festivala evropske mladine, ki ga bo gostil Maribor. Na njem bosta nastopili tudi odbojkarski reprezentanci.

Preberi več
OZS

MARIBORČANI S PRVIMA OKREPITVAMA

Pri Merkur Mariboru so predstavili prvi okrepitvi - 24-letni sprejemalec Martin Valenčič ter 23-letni podajalec Marin Novak.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY IN MARIBOR V BOJ ZA LOVORIKO

Pliberk bo ta vikend gostil zaključni turnir srednjeevropske lige MEVZA za moške, na katerem se bosta v boj za najvišja mesta podali dve slovenski ekipi, ACH Volley Ljubljana in Merkur Maribor, medtem ko je naš tretji predstavnik, Calcit Volley, z nastopi že zaključil.

Preberi več