Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK SIP Šempeter

ROGOŽANKE PRVAKINJE V MINI ODBOJKI

Odbojkarice Formule Formis so slovenske prvakinje v mini odbojki. Mlade Rogožanke so bile v velikem finalu državnega prvenstva v Šempetru uspešnejše od ekipe SIP Šempeter, tretje mesto so osvojile Braslovče.

Preberi več
OK Fužinar

BRASLOVČE NAJBOLJŠE V MINI ODBOJKI

Danes je na Ravnah v dvorani OŠ Koroški Jeklarji potekalo finale državnega prvenstva v mini odbojki. Nastopile so ekipe Maribora, Braslovč, Žužemberka in Fužinar Sij Metala Ravne. Naslov prvakov so osvojili Braslovčani, pred Mariborčani in Ravenčani.

Preberi več
Špela Bokal, ŽOK Škofja Loka

V ŠKOFJI LOKI IN HOČAH DOBILI FINALISTKE

V športni dvorani OŠ Jela Janežiča v Škofji Loki in v VŠD Hoče sta potekala polfinalna turnirja državnega prvenstva v mini odbojki. V veliki finale so se uvrstile odbojkarice ekip Braslovče, ŽOK Škofja Loka l, SIP Šempeter in Formula Formis I.

Preberi več
klubi

PRED NAJMLAJŠIMI ŽE POLFINALE

Najmlajši odbojkarji in odbojkarice so minuli vikend odigrali četrtfinalne turnirje državnega prvenstva v mini odbojki. Zanimive odbojkarske predstave so nam prinesle polfinaliste, ki se tako podajajo v boj za najvišja mesta.

Preberi več
klubi

PRVIČ NA TEKMAH TUDI NAJMLAJŠI ODBOJKARJI

Prvič v letošnji sezoni so na parket stopili najmlajši odbojkarji in odbojkarice in odigrali prve tekme v sklopu državnega prvenstva v mini odbojki.

Preberi več
OK SIP Šempeter

V ŠEMPETRU VEČ KOT 400 MLADIH ODBOJKARJEV

Minulo soboto je OK SIP Šempeter organiziral 2. Odprto prvenstvo v mini odbojki za deklice in dečke rojene leta 2008 in mlajše. Pri deklicah je v konkurenci 30 ekip 1. mesto osvojila ekipa Hotel Mangart (Formis), pri dečkih je bil najboljši med 12 ekipami najboljši Maribor.

Preberi več
MOK Kočevje

NASLOV V MINI ODBOJKI ŽUŽEMBERČANOM

V Kočevju je v soboto, 19. maja, potekal zaključni turnir najboljših štirih ekip v mini odbojki za sezono 2017/18. Na turnirju so poleg domačinov, MOK Kočevja, nastopile še ekipe KekoOprema Žužemberk, SIP Šempeter in Maribor mini.

Preberi več
ŽOK Braslovče

BRASLOVČANKE PRVAKINJE V MINI ODBOJKI

V soboto, 19. maja 2018, se je v Braslovčah odvijal finalni turnir v mini odbojki za deklice v sezoni 2017/2018, na katerega so se uvrstile štiri ekipe, ki so skozi prvenstvo pokazale največ znanja, Braslovče, Formula Formis I, Ankaran Hrvatini in Vital Ljubljana I.

Preberi več
OK Formula Formis

NAJMLAJŠI ODBOJKARJI 19. MAJA V BOJ ZA NASLOV

V Kanalu, Braslovčah, Kočevju in Šempetru smo minuli vikend spremljali polfinalne turnirje državnega prvenstva v mini odbojki, na katerih se je po osem ekip v kategoriji najmlajših deklic in dečkov med seboj pomerilo za uvrstitev v veliki finale, ki bo 19. maja.

Preberi več
OK Žužemberk

NAJMLAJŠI ODBOJKARJI ŽE V POLFINALU

Minula sobota je bila v državnem prvenstvu namenjena obračunom najmlajših odbojkaric in odbojkarjev, ki so se med seboj pomerili za uvrstitev v polfinale in boj za najvišja mesta.

Preberi več