Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Braslovče

NASLOV KADETSKIH PRVAKINJ ANKARANČANKAM

V nedeljo, 26. maja 2024, se je v Braslovčah odvijal finalni turnir za kadetinje za sezono 2023/2024, na katerega sta se, kot prvouvrščeni s polfinalnih turnirjev, uvrstili ekipi Visit Braslovče I in Ankaran, kot drugouvrščeni pa ekipi Volleyball Ljubljana in Vital Ljubljana I.

Preberi več
ŠIM

NASLOVA PRVAKOV V PREVALJE IN MISLINJO

V Ljubljani se je v dvorani Vižmarje-Brod odvijal finale državnega prvenstva za starejše deklice in dečke, prvič v okviru Plazma Športnih iger mladih. V izjemnem vzdušju so si naslov prvakinj priigrale Prevalje, zlato odličje pri starejših dečkih je osvojila Korvolley Mislinja.

Preberi več
klubi

KADETI SO SE BORILI ZA FINALE

Pred kadeti je le še zadnje dejanje prvenstva, saj sta pretekli konec tedna že potekala polfinalna turnirja. Kadetinje so igrale tekme 7. kroga prvenstva.

Preberi več
klubi

ZNANE SO POLFINALNE EKIPE V MALI ODBOJKI

Mlade odbojkarice in odbojkarji so odigrali tekme zadnjega kroga prvenstva v mali odbojki za dečke in deklice. Poznane so polfinalne ekipe, ki se bodo za finale pomerile 11. maja.

Preberi več
klubi

ZNANI FINALISTI TURNIRJA DEČKOV IN DEKLIC

Odbojkarska liga za mlajše se prav tako že preveša v zaključne faze. Starejši dečki in starejše deklice so igrali tekme polfinalnega turnirja, tako da imamo znane finaliste. Starejše deklice so prav tako že igrale turnirje za mesta.

Preberi več
klubi

NAPREDOVALI MLADI ŠOŠTANJČANI IN KAMNIČANI

Pretekli konec tedna so bili v akciji državnega prvenstva starejši dečki in starejše deklice. Dečki so se na četrtfinalnem turnirju potegovali za napredovanje v polfinalno fazo prvenstva, starejše deklice pa so odigrale tekme 7. kroga prvenstva.

Preberi več
klubi

PRETEKLI KONEC TEDNA ZNOVA MALA ODBOJKA

Ob koncu preteklega tedna so bili v akciji znova mladi odbojkarji in odbojkarice – dečki in deklice v mali odbojki. Na sporedu so bile tekme 5. kroga državnega prvenstva.

Preberi več
klubi

RAVENSKI IN MARIBORSKI KADETI NEPORAŽENI

Državno odbojkarsko prvenstvo za kadete se je nadaljevalo s 6. krogom. Niz neporaženosti so podaljšali kadeti Fužinarja Sij Metala Ravne in OK i-Vent Maribora.

Preberi več
OK Nova KBM Branik

MLADINKE ANKARANA DRŽAVNE PRVAKINJE

Državne mladinske prvakinje za letošnjo sezono so postale igralke OK Ankaran, ki so v finalu s 3:1 strle odpor Nove KBM Branika. Na tekmi za tretje mesto so bile prepričljivejše igralke Weiler Volley Zreče, ki so z 2:0 ugnale ekipo Calcit Volley iz Kamnika.

Preberi več
klubi

STAREJŠI DEČKI KORVOLLEYJA MISLINJE NA VRHU

Mlade odbojkarice in odbojkarji Nove KBM Branik I in Korvolleyja Mislinje so na vrhu lestvice državnega prvenstva med starejšimi deklicami in dečki. Dečki so že zaključili s prvim delom prvenstva, deklice pa čaka še en krog.

Preberi več