Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubi

V KOSTANJEVICI NA KRKI TURNIR A RANGA

V soboto in nedeljo (6. in 7. julija) bomo v Kostanjevici na Krki spremljali že tradicionalni turnir v odbojki na mivki (A rang) za moške dvojice z nagradnim skladom 1000 EUR.

Preberi več
klubi

ZNANI SO PRVAKI V ODBOJKI NA MIVKI U16

Pia Pintar in Žana Horvat ter Peter Bregar in Valentin Predan so postali državni prvaki v odbojki na mivki v kategoriji U16 pri deklicah in dečkih.

Preberi več

IZOBRAŽEVANJE ZA TRENERJE ODBOJKE NA MIVKI

Madžarska odbojkarska zveza bo maja 2024 gostila edino izobraževanje za trenerje odbojke na mivki pod okriljem FIVB v Evropi v letošnjem letu. Izobraževanje bo potekalo med 1. in 5. majem, zadnji rok za prijavo je 2. april.

Preberi več
OZS

PREDSTAVITVE EKIP 1A. DOL

V letošnjem odbojkarskem prvenstvu bomo najboljše slovenske ekipe spremljali v Sportklub prvi odbojkarski ligi. Naslov državnih prvakov bodo branili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, pri ženskah si bodo novo lovoriko skušale priigrati odbojkarice Calcit Volleyja.

Preberi več
Volleyball World

MLADINCI V KONČNICI SVETOVNEGA PRVENSTVA

Mladi slovenski odbojkarji so na svetovnem prvenstvu v argentinskem San Juanu potrdili napredovanje v osmino finala. Na zadnji tekmi skupinskega dela so suvereno, s 3:0 v nizih, odpravili Indijce.

Preberi več
OK Triglav

V KRANJU V POLFINALU TRIJE SLOVENSKI PARI

V soboto bomo v Kranju dobili nove srednjeevropske prvake in prvakinje. V igri za naslov so kar tri slovenske dvojice!

Preberi več
CEV

MLADE SLOVENKE PO ŠTIRIH TEKMAH BREZ PORAZA

Slovenske odbojkarice do 17 let še naprej navdušujejo na evropskem prvenstvu, ki ga gostita Srbija in Madarska. V Bekescsabi so v četrtem krogu skupine II prvega dela s 3:1 odpravile Belgijke in tako ostajajo neporažene.

Preberi več
Volleyball World

KOTNIK IN LOVŠIN OBSTALI V GLAVNEM DELU

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju svetovne turneje v portugalskem Espinhu obtičali v glavnem delu. Premoč sta morali priznati finski in poljski dvojici.

Preberi več
OK Triglav

V KRANJU NAJMOČNEJŠI TURNIR NA MIVKI LETOS

Kranj bo med 26. in 29. julijem prizorišče mednarodnega turnirja serije MEVZA Championship Tour. To bo najmočnejše tekmovanje v odbojki na mivki v Sloveniji letos, na njem pa se bodo pomerili najboljši igralci in igralke v Srednji Evropi.

Preberi več
CEV

DEKLETA U17 NADALJUJEJO ZMAGOVALNI NIZ

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca na evropskem prvenstvu v Srbiji in na Madžarskem nadaljuje zmagovalni niz. V uvodnih treh dneh tekmovanja je nanizala tri zmage, zadnjo v četrtek proti Nemčiji s 3:1.

Preberi več