Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubi

V KOSTANJEVICI NA KRKI TURNIR A RANGA

V soboto in nedeljo (6. in 7. julija) bomo v Kostanjevici na Krki spremljali že tradicionalni turnir v odbojki na mivki (A rang) za moške dvojice z nagradnim skladom 1000 EUR.

Preberi več
klubi

ZNANI SO PRVAKI V ODBOJKI NA MIVKI U16

Pia Pintar in Žana Horvat ter Peter Bregar in Valentin Predan so postali državni prvaki v odbojki na mivki v kategoriji U16 pri deklicah in dečkih.

Preberi več

IZOBRAŽEVANJE ZA TRENERJE ODBOJKE NA MIVKI

Madžarska odbojkarska zveza bo maja 2024 gostila edino izobraževanje za trenerje odbojke na mivki pod okriljem FIVB v Evropi v letošnjem letu. Izobraževanje bo potekalo med 1. in 5. majem, zadnji rok za prijavo je 2. april.

Preberi več
OK Triglav

V KRANJU V POLFINALU TRIJE SLOVENSKI PARI

V soboto bomo v Kranju dobili nove srednjeevropske prvake in prvakinje. V igri za naslov so kar tri slovenske dvojice!

Preberi več
OK Triglav

V KRANJU NAJMOČNEJŠI TURNIR NA MIVKI LETOS

Kranj bo med 26. in 29. julijem prizorišče mednarodnega turnirja serije MEVZA Championship Tour. To bo najmočnejše tekmovanje v odbojki na mivki v Sloveniji letos, na njem pa se bodo pomerili najboljši igralci in igralke v Srednji Evropi.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKAM V ITALIJI DVE ODLIČJI

Med 12. in 14. majem je italijanski Bibione že tradicionalno gostil enega večjih turnirjev odbojke na mivki v Evropi. Naše paraodbojkarice so zopet navdušile s svojimi predstavami in se domov vrnile z zlatom in srebrom.

Preberi več
FIVB

ZNAN SISTEM KVALIFIKACIJ ZA PARIZ 2024

Svetovna odbojkarska zveza je sporočila, kakšen bo sistem kvalifikacij za odbojko in odbojko na mivki za uvrstitev na olimpijske igre v Parizu. Za olimpijsko vozovnico se bodo potegovali tudi slovenski odbojkarji in odbojkarice.

Preberi več
Aleš Oblak

V KVALIFIKACIJE ZA TOKIO TUDI SLOVENCI

V boj za nastop na olimpijskih igrah v Tokiu se bo skozi evropske kvalifikacije podalo kar 42 držav, tudi Slovenija. Najboljši slovenski odbojkarji na mivki si bodo v celinskem pokalu, ki se bodo začel maja prihodnje leto, skušali priigrati prvi nastop na olimpijskem turnirju.

Preberi več
OKS

KOTNIKOVA IN JANČARJEVA DO 5. MESTA

Slovenski odbojkarji na mivki so zaključili z nastopi na sredozemskih igrah v Tarragoni. Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik sta osvojili 5. mesto, Tadej Boženk in Danijel Pokeršnik sta bila na koncu deveta.

Preberi več
ŽOK Šentvid

EVROPSKI FESTIVAL NA MIVKI V LJUBLJANI

V okviru 7. Poletne Odbojkariade bo 10. junija, v Šentvidu, v Ljubljani, potekal Evropski olimpijski festival v odbojki na mivki, namenjen mladim odbojkaricam iz vse Slovenije.

Preberi več