Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

SLOVENIJA PRED PRVIM IZLOČILNIM DVOBOJEM

Ta petek se začenja končnica letošnjega evropskega odbojkarskega prvenstva za moške. Slovenija se bo v osmino finala podala v soboto ob 16.30, ko ji bo v Varni nasproti stala Turčija. Tekmo bo mogoče v živo spremljati na TV Slovenija 2 in TV Arena Sport 1.

Preberi več
CEV

TEKMA S TURKI BO NA SPOREDU V SOBOTO

Slovenska odbojkarska reprezentanca je z odliko opravila nastope v prvem delu evropskega prvenstva, saj je vseh pet tekem dobila, ob tem pa tekmecem oddala le en niz. V končnici se bo za vstop v četrtfinale srečala s Turki. Tekma bo v Varni na sporedu to soboto ob 16.30.

Preberi več
Aleš Oblak, OD Krim

ZNANI VSI ČETRTFINALISTI POKALA SLOVENIJE

V soboto so bili odigrani še zadnji dvoboji osmine finala pokala Slovenije, po katerih smo dobili vse udeležence četrtfinala za sezono 2020/21.

Preberi več
Aleš Oblak

PRVOLIGAŠI POTRDILI PRIMAT

V tretjih dvobojih so prvoligaši Ankaran, Luka Koper, Krka in Hoče potrdili primat nad ekipami 1B. lige Formisom, ŽOK Ljutomerom, Šoštanjem Topolšico oz. Črnučami. S tem so si zagotovili četrtfinale letošnje sezone Sportklub prve lige in mesto v 1A. ligi za prihodnjo sezono.

Preberi več
OK Formis/Aleš Oblak

FORMIS, KOPER, ŠOŠTANJ IN ČRNUČE DO PREDNOSTI

Na prvih tekmah osmine finala Sportklub prve odbojkarske lige so ekipe 1B. lige pokazale svojo moč. V nizu na dve zmagi so do prednosti prišli kar trije izzivalci – Formis, Šoštanj Topolšica in Črnuče. Edini prvoligaš, ki je na prvem dvoboju zmagal, je Luka Koper.

Preberi več