Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

V RIMU NAMESTO ROPRETA VINČIĆ

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na četrtkovi polfinalni tekmi klonila proti Poljski, ob tem pa ostala brez prvega podajalca Gregorja Ropreta, ki je zaradi poškodbe že zaključil z nastopi na letošnjem evropskem prvenstvu. Namesto njega v Rim prihaja Dejan Vinčić.

Preberi več
CEV

BORBENI SLOVENCI V BOJ ZA BRON

V polfinalu evropskega prvenstva so slovenski odbojkarji prvič na letošnjem tekmovanju morali priznati premoč tekmecem. Poljska je bila v Rimu boljša s 3:1 (-23, 21, 20, 21).

Preberi več
OZS

ŠE TRETJIČ ZAPORED V POLFINALU S POLJAKI

Rim bo prizorišče zaključnih bojev letošnjega evropskega prvenstva v odbojki. Slovenska reprezentanca se bo v dvorani PalaLottomatica ta četrtek ob 18. uri v polfinalu pomerila s Poljsko.

Preberi več
OZS

V POLFINALU PROTI STARIM ZNANCEM POLJAKOM

Slovenski odbojkarji so se po preboju v polfinale evropskega prvenstva v torek podali na pot. Varno, kjer so dosegli sedem zmag na prav toliko tekmah, so zamenjali za Rim, ki bo gostil zadnje tekme letošnjega tekmovanja. V četrtek Slovenijo čaka dvoboj s Poljsko.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

SLOVENKE V FINALU OFEM-A!

Na Olimpijskem festivalu evropske mladine v Mariboru so se slovenske odbojkarice do 19 let uvrstile v finale, potem ko so s 3:0 ugnale Madžarke. Za zlato v soboto z Nemkami.

Preberi več
OZS

KAMNIČANKE V FINALE, TEKMICE ŠE ČAKAJO

Odbojkarice Calcit Volleyja so prve finalistke Sportklub prve lige. Na tekmice bodo morale še počakati, saj je GEN-I Volley pred domačimi navijači proti Nova KBM Braniku izsilil tretjo tekmo polfinalnega niza.

Preberi več
Aleš Oblak

V FINALU ŠE ACH VOLLEY LJUBLJANA

ACH Volley Ljubljana je na odločili, tretji tekmi premagal Calcit Volley in si tudi v letošnji sezoni zagotovil finale Sportklub prve odbojkarske lige. Državni prvaki zadnjih 16 let bodo za nov naslov igrali z Merkur Mariborom.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA NASLOV CALCIT VOLLEY IN NOVA KBM BRANIK

Calcit Volley in Nova KBM Branik sta si s še drugo polfinalno zmago zagotovila finale Sportklub prve odbojkarske lige. Gen-I Volley in SIP Šempeter čaka obračun za tretje mesto. Finale se bo pričel v četrtek, 25. marca.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBOR BO NA NASPROTNIKA V FINALU ŠE POČAKAL

Merkur Maribor si je z drugo zmago proti Salonitu Anhovo že zagotovil finale Sportklub prve odbojkarske lige, medtem ko je ACH Volley Ljubljana po zaostanku z 0:2 v nizih prišel do zmage in izid v zmagah proti Calcit Volleyju izenačil. Odločilna tekma bo jutri ob 20.30.

Preberi več
Aleš Oblak

V BOJU ZA NASLOV ŠE ŠTIRI EKIPE

V boju za naslov prvaka Sportklub prve odbojkarske lige ostajajo po štirje klubi v moški in ženski konkurenci. Calcit Volley in ACH Volley Ljubljana bosta prvi polfinalni obračun odigrala že danes, druge ekipe ta čaka jutri, 18. marca. Povratne tekme bodo dva oz. tri dni pozneje.

Preberi več