Odbojkarska zveza Slovenije
 
OKS-ZŠZ

NAŠIM ODBOJKARICAM NA KRETI ZLATO

Grška Kreta je med 9. in 16. septembrom gostila tretjo različico sredozemskih iger na plaži, na katerih so si slovenske paraodbojkarice Tija Vrhovnik, Barbara Kocmur in Lena Gabršček priigrale zlato odličje. Matjaž Majdič, Jaša Bartelj in Jordan Jakin so bili peti.

Preberi več
OKS-ZŠZ

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA NA KRETI DO 5. MESTA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta sredozemske igre na plaži v Heraklionu na Kreti zaključili z zmago nad francoskima predstavnicama Descamps in Sobezalz in tekmovanje zaključili na petem mestu.

Preberi več
MBG.Heraklion2023

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA V BOJ ZA 5. MESTO

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na sredozemskih igrah na plaži na Kreti zelo dobro odigrali skupinski del tekmovanja in vknjižili dve zmagi in en poraz. Naši dekleti se po porazu v četrtfinalu zdaj podajata v boj za končno 5. mesto.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA ZAČENJATA Z NASTOPI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin začenjata z nastopi na sredozemskih igrah na plaži, ki jih gosti Heraklion na Kreti. Naši predstavnici bosta uvodni obračun odigrali proti Grkinjama Paschalaki in Alexoglou.

Preberi več
OKS

SLOVENKE V TARRAGONI DO SEDMEGA MESTA

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je sredozemske igre v španski Tarragoni zaključila z zmago nad Portugalsko, od katere so bila naša dekleta boljša s 3:0 (20, 19, 21). Naša izbrana vrsta je tekmovanje zaključila na sedmem mestu.

Preberi več
OKS

SLOVENKE V BOJ ZA SEDMO MESTO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se na sredozemskih igrah podaja v boj za končno sedmo mesto. Naša dekleta so v obračunu za peto mesto, s 3:1 (21, -22, 18, 22), izgubila z domačo izbrano vrsto. Njihove tekmice na zadnji tekmi v Tarragoni bodo Italijanke ali Portugalke.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE V BOJ ZA 5. MESTO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je morala v četrtfinalu sredozemskih iger v Španiji priznati premoč Franciji. Tekmice so bile uspešnejše s 3:2 (-11, 18, 23, 16, 7) in se veselile uvrstitve v polfinale, naša dekleta pa se podajajo v boj za 5. mesto.

Preberi več
OKS

ODLIČEN ZAČETEK ODBOJKARJEV NA MIVKI

Slovenski odbojkarji na mivki Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik ter Danijel Pokeršnik in Tadej Boženk so z odliko začeli svoje nastope na sredozemskih igrah v Tarragoni. Dekleti sta vknjižili zmagi proti dvojicama s Cipra in z Alžirije, fanta sta bila prav tako uspešnejša od Alžircev.

Preberi več
OKS

ODBOJKARJI NA MIVKI ŽE V TARRAGONI

Potem, ko so v Tarragono odpotovale slovenske odbojkarice in sredozemske igre začele z dvema zmagama in prvim mestom v skupini, so se odbojkarski odpravi pridružili še odbojkarji na mivki, slovenski prvaki, Danijel Pokeršnik in Tadej Boženk ter Tjaša Kotnik in Tjaša Jančar.

Preberi več
CEV

SLOVENKE PREK PORTUGALSKE DO PRVEGA MESTA

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca si je z zmago na drugi tekmi sredozemskih iger proti Portugalski zagotovila prvo mesto v skupini in uvrstitev v izločilne boje. Naša dekleta so bila od tekmic boljša s 3:0 (20, 19, 21).

Preberi več