Odbojkarska zveza Slovenije
 
Dhavid Normando_FV Imagem_CBV

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA BREZ GLAVNEGA TURNIRJA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin se na turnirju svetovne serije v Xiamenu na Kitajskem nista uspeli prebiti skozi kvalifikacije. Zanju sta bili v 2. krogu tekmovanja usodni Nemki Sude in Kunst.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENKI V MEHIKI DO 9. MESTA

Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta turnir svetovne serije Beach Pro Tour v Mehiki zaključili na 9. mestu. Po pomembni zmagi nad avstrijski navezo Klinger/Klinger sta morali Slovenki v boju za četrtfinale priznati premoč favorizitani nemški dvojici Ittlinger/Borger.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA TOKRAT V MEHIKI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin v četrtek začenjata z nastopi na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour v Mehiki. Naši predstavnici uvodna tekma kvalifikacij čaka ob 23. uri proti ameriški navezi Harward/DeBerg.

Preberi več
VolleyballWorld

PRED KOTNIKOVO IN LOVŠINOVO DRUGI PREIZKUS

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin bosta v brazilski Saquaremi drugič v tej sezoni nastopili na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour, skozi katero si skušata zagotoviti tudi nastop na olimpijskih igrah.

Preberi več
Dhavid Normando/FV Imagem/CBV

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA ZA LAS OB ČETRTFINALE

Odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta nastopili na svojem prvem turnirju svetovne serije Beach Pro Tour v tej sezoni, v kateri še lovita nastop na olimpijskih igrah. Slovenki sta v Recifeju osvojili deveto mesto.

Preberi več
Pim Waslander

KOTNIKOVA V DOHI DO BRONASTEGA ODLIČJA

Slovenska odbojkarica na mivki Tjaša Kotnik je v paru z Norvežanko Sunnivo Helland Hansen osvojila bronasto odličje na finalu prestižne serije Queen and King of the Court v Dohi. Nejc Zemljak si je z Američanom Troyjem Fieldom priigral šesto mesto.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA ZAKLJUČILI SEZONO

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta zaključili z nastopi v letošnji sezoni. Naši predstavnici se na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour na Filipinih po porazu z Američankama Van Gunst in Hildreth nista prebili skozi kvalifikacije.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA ZADNJIČ V TEJ SEZONI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjašo Kotnik in Tajdo Lovšin na Filipinih čaka še zadnji nastop v letošnji sezoni svetovne serije Beach Pro Tour. Naši predstavnici bosta tekmovanje začeli v kvalifikacijah, njuni prvi tekmici bosta Japonki Jurika Sakaguči in Sakura Ito.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENKI OBSTALI V KVALIFIKACIJAH

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin se na turnirju najvišje ravni svetovne serije Beach Pro Tour v Gstaadu nista prebili na glavni del turnirja. Naši predstavnici sta morali v prvem krogu kvalifikacij priznati premoč Čehinjama Hermannovi in Stochlovi.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA TOKRAT V GSTAADU

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin bosta v sredo nastopili na turnirju elitne svetovne serije Beach Pro Tour v Gstaadu. Naši dekleti, ki sta se pretekli teden v Luksemburgu predstavili prvič v tej sezoni, upata na preboj na glavni turnir.

Preberi več