Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Triglav Kranj

TURNIR REGIJSKIH REPREZENTANC V KRANJU

V ponedeljek in torek, 6. in 7. februarja, se bo v Kranju odvijal letošnji turnir regij, na katerem bodo nastopili najboljši mladi odbojkarji in odbojkarice letnika 2008 in mlajši iz šestih slovenskih regij ter se med seboj merili za prva reprezentančna odličja.

Preberi več

RAZPIS - FINALE DP V ODBOJKI NA MIVKI

Odbojkarska zveza Slovenije objavlja Razpis za organizacijo finalnega turnirja Državnega prvenstva za člane in članice v odbojki na mivki za leto 2022. Predviden termin finalnega turnirja je 21.7. —23.7.2022. Rok za oddajo ponudb je ponedeljek, 28. marec 2022, do 12. ure.

Preberi več
OK Triglav Kranj

ŠE ENA ZMAGA ZA KOROŠKO-CELJSKO REGIJO

V Kranju se je zaključil turnir regijskih reprezentanc, na katerem so nastopili najboljši odbojkarji letnika 2007 in mlajši ter odbojkarice letnika 2008 in mlajše. Po včerajšnji zmagi deklet iz koroško-celjske regije, so se danes zlata prav tako veselili koroško-celjski upi.

Preberi več
OK Triglav Kranj

ZMAGA KOROŠKI REGIJI S CELJSKO REGIJO

V Kranju je potekal Turnir regij za leto 2022 in odbojkarice letnika 2008 in mlajše. Zmage so se veselile odbojkarice koroške regije s celjsko regijo, ki so v velikem finalu premagale primorsko regijo, tretje so bile reprezentantke Maribora z okolico in pomurske regije.

Preberi več
OK Triglav Kranj

TURNIR REGIJ 2022

V Kranju se bo 21. in 22. februarja odvijal Turnir regijskih reprezentanc za leto 2022, na katerem se bodo med seboj pomerile deklice letnika 2008 in mlajše iz šestih slovenskih regij, v ŠD Planina pa bomo spremljali tudi obračune dečkov, rojenih 2007 in mlajših.

Preberi več
OZS

TURNIR REGIJ TA VIKEND V ŠEMPETRU

V Šempetru bo v organizaciji Odbojkarskega kluba SIP Šempeter potekal turnir regijskih reprezentanc za deklice letnika 2007 in mlajše ter dečke letnika 2006 in mlajše. Turnir bo potekal 15. in 16. maja v športni dvorani OŠ Šempeter.

Preberi več
OK SIP Šempeter

LJUBLJANČANKE UBRANILE NASLOV

Zmagovalke turnirja regijskih reprezentanc v kategoriji deklic letnika 2006 so odbojkarice ljubljanske regije, zmagovalci v kategoriji dečkov letnika 2005 pa so odbojkarji koroške regije s celjsko regijo. Turnir regij je potekal v Šempetru.

Preberi več
OK Triglav Kranj

NAJBOLJŠI DOLENJCI IN LJUBLJANČANKE

V Kranju se je zaključil dvodnevni Turnir regijskih reprezentanc, na katerem so se med seboj pomerili najboljši dečki letnika 2004 in mlajši ter deklice letnika 2005 in mlajše. Na koncu so se zmage veselili odbojkarji iz Dolenjske in odbojkarice iz Ljubljane z okolico.

Preberi več
OK Triglav Kranj

ŽE PRVI DAN ZANIMIVI OBRAČUNI

V Športni dvorani Planina v Kranju smo danes lahko spremljali prvi dan letošnjega turnirja regij, na katerem nastopa po šest reprezentanc v konkurenci dečkov letnika 2004 in mlajših ter deklic letnika 2005 in mlajših.

Preberi več
OK Šempeter

V ŠEMPETRU ZAKLJUČEN TURNIR REGIJ

V Šempetru v Savinjski dolini je potekal letošnji Turnir regij, na katerem je nastopilo po šest regijskih reprezentanc pri dečkih in deklicah. Zmage so se veselili odbojkarji iz dolenjske regije in odbojkarice iz celjske regije s koroško regijo.

Preberi več