Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

PRED ZADNJO TEKMO PRI POLOVIČNEM IZKUPIČKU

Na evropskem prvenstvu v Podgorici v Črni gori je moška reprezentanca do 17 let dosegla tretjo zmago. Na predzadnji tekmi skupinskega dela je bila s 3:1 boljša od Turčije.

Preberi več
CEV

PO HUDEM BOJU MLADI SLOVENCI PREKO AVSTRIJE

Slovenska reprezentanca fantov do 17 let se na evropskem prvenstvu, ki v teh dneh poteka v črnogorski Podgorici, veseli druge zmage. po ogorčenem boju je bila v 5. krogu s 3:0 boljša od Avstrije.

Preberi več
CEV

MLADI SLOVENCI KLONILI PROTI BOLGAROM

Na četrti tekmi evropskega prvenstva, ki poteka v Podgorici, je slovenska reprezentanca fantov do 17 let tretjič morala priznati premoč tekmecem. S 3:0 je bila boljša Bolgarija.

Preberi več
CEV

SUVEREN UVOD ZA FANTE DO 17 LET

Slovenski odbojkarji do 17 let so s prepričljivo zmago začeli nastope na letošnjem evropskem prvenstvu v Podgorici. V uvodnem krogu so s 3:0 premagali domačo Črno goro.

Preberi več
CEV

GRKINJE BOLJŠE OD MLADIH SLOVENK

Na evropskem prvenstvu za odbojkarice do 17 let je slovenska reprezentanca v torek doživela drugi poraz. S 3:0 je bila boljša neporažena Grčija, ki je obenem Slovenkam priprla vrata za napredovanje v polfinale.

Preberi več
CEV

MLADE SLOVENKE PO ŠTIRIH TEKMAH BREZ PORAZA

Slovenske odbojkarice do 17 let še naprej navdušujejo na evropskem prvenstvu, ki ga gostita Srbija in Madarska. V Bekescsabi so v četrtem krogu skupine II prvega dela s 3:1 odpravile Belgijke in tako ostajajo neporažene.

Preberi več
CEV

TESEN PORAZ SLOVENK PROTI ROMUNKAM

Varovanke selektorja Borisa Klokočovnika so po dolgotrajnem boju morale priznati premoč sovrstnic iz Romunije, ki so bile boljše s 3:2 v nizih. Jutri Slovenke čaka srečanje z Nemčijo, ki bo odločalo o končnem sedmem mestu.

Preberi več
CEV

SLOVENKE PREMAGALE BELORUSINJE

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je na zadnji tekmi skupinskega dela letošnjega evropskega prvenstva zabeležila še tretjo zmago. Tokrat so bile Slovenke boljše od sovrstnic iz Belorusije s 3:1.

Preberi več
CEV

RUSINJE PREVISOKA OVIRA ZA NAŠE ODBOJKARICE

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je morala na evropskem kadetskem prvenstvu v Bolgariji priznati premoč Rusiji. Tekmice so bile uspešnejše s 3:1 (23, 18, -21, 12), naša dekleta pa jutri čaka še zadnja tekma v skupini A, proti Belorusiji.

Preberi več
CEV

SLOVENKAM DRUGA ZMAGA NA EVROPSKEM PRVENSTVU

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je na evropskem prvenstvu v Sofiji še drugi zmagala! Naša dekleta so bila s 3:1 uspešnejša od doslej še neporaženih gostiteljic, izbrane vrste Bolgarije.

Preberi več