Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

CALCIT VOLLEY S TREMI NOVINCI

V taboru slovenskih podprvakov že sestavljajo ekipo za novo sezono, ki jo bo vodil hrvaški strokovnjak Mladen Kašić.

Preberi več
OZS

MLADINSKA REPREZENTANTA V DRES ACH VOLLEYJA

Iz tabora aktualnih državnih in pokalnih prvakov, ekipe ACH Volley Ljubljana prihaja novica, da se bosta ekipi oranžnih zmajev v naslednji sezoni pridružila mlada ter izjemno perspektivna mladinska reprezentanta Nejc Najdič in Jošt Kržič.

Preberi več
OZS

SEŠEK IN MAROVT K SLOVENSKIM PRVAKOM

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana so sporočili, da se bosta iz Črnuč slovenskim prvakom v naslednji sezoni pridružila dva izjemno perspektivna odbojkarja, Luka Marovt in Jaka Sešek.

Preberi več
OZS

Z NOVO REPREZENTANČNO MOČJO TUDI V KAMNIKU

Calcit Volley je za prihajajočo sezono podpisal pogodbo s slovensko odbojkarsko reprezentantko Saro Najdič. Po štirih uspešnih sezonah v tujini se 28-letna mariborska odbojkarica težko pričakovano vrača v slovensko ligo in se pridružuje najboljši ekipi zadnjega desetletja.

Preberi več
OZS

GAČIČ OSTAJA NA KLOPI SLOVENSKIH PRVAKOV

Iz tabora aktualnih državnih in pokalnih prvakov, ekipe ACH Volley Ljubljana sporočajo, da na mestu prvega trenerja ostaja Radovan Gačič.

Preberi več

KAŠIĆ NOVI TRENER ODBOJKARJEV CALCIT VOLLEYJA

Vodenje moške ekipe Calcit Volley iz Kamnika bo v novi sezoni prevzel Mladen Kašić. Po uspešnem delu v Franciji, kjer je žensko ekipo Le Cannet popeljal do naslova prvakinj, se Kašić s svojimi bogatimi izkušnjami vrača v Slovenijo.

Preberi več
GEN-I Volley/Planetary Photo

SPEKTAKEL OB 50-LETNICI ODBOJKE NA GORIŠKEM

Veliko praznovanje 50-letnice ženske odbojke na Goriškem se je v soboto zaključilo s spektakularnim šovom na Bevkovem trgu sredi Nove Gorice.

Preberi več
Aleš Oblak, kolektiff

ZNANI NASPROTNIKI SLOVENK IN SLOVENCEV NA EP

Danes so v Neaplju izžrebali skupine za prihajajoče evropsko prvenstvo. Slovenke bodo skupinski del evropskega prvenstva igrale v Belgiji, Moška reprezentanca pa bo srebro branila najprej v Bolgariji.

Preberi več
CEV

ROPRET V NASLEDNJI SEZONI V SLOVITI PERUGII

Slovenski odbojkarski reprezentant Gregor Ropret je postal član enega najboljših klubov na svetu. V prihodnji sezoni bo namreč nosil dres italijanske Perugie, s katero je podpisal enoletno pogodbo.

Preberi več
CEV

SLOVENSKI REPREZENTANCI DOBILI NASPROTNIKE

Slovenska reprezentanca deklet do 17 let in izbrana vrsta fantov do 18 let bosta poleti nastopili na evropskih prvenstvih na Češkem in v Gruziji. S sedeža Evropske odbojkarske konfederacije so sporočili, da so zdaj znani tudi tekmice in tekmeci.

Preberi več