Odbojkarska zveza Slovenije
 
Alen Tači

PRIČETEK NOVE SEZONE LUDUS BEACH LIGE

Po uspešni lanski sezoni, bodo v Ludus Beach Parku Ljubljana letos ponovno organizirali Zimsko Ludus Beach Ligo, ki združuje igralce vseh starosti in nivojev znanja iz cele Slovenije. Sezona bo trajala 7 mesecev, s pričetkom 20. oktobra

Preberi več
Aleš Oblak

V NEDELJO SMO DOBILI PRVAKE ZIMSKE LIGE

V nedeljo se je v Športnem parku Ludus v Črnučah zaključila zimska liga v odbojki na mivki. Zmage sta se veselili Uršula Kne in Špela Chvatal, pri moških sta bila najboljša Aljaž Juvančič in Davor Zupančič.

Preberi več
Alen Tači

ZNANE EKIPE V ZAKLJUČNIH BOJIH

Odbojkarji in odbojkarice na mivki, ki moči merijo v zimski ligi, bodo kmalu nastopili v zaključnih bojih. Večina ekip, ki se bo med seboj pomerila za najvišja mesta, je že znanih.

Preberi več
Alen Tači

V 4. KROGU ISTI ZMAGOVALCI

V Športnem Parku Ludus v Črnučah je ta vikend potekal že 4. krog Zimske lige v odbojki na mivki. Prvo mesto je pripadlo Matevžu Berku in Iztoku Novaku ter Uršula Kne in Špela Cvahtal.

Preberi več
Alen Tači

EKIPE 2. IN 3. ZIMSKE LIGE PRVIČ V 2019

Na peščena igrišča so se prvič v letošnjem letu podali odbojkarji na mivki, ki nastopajo v 2. in 3. kakovostnem razredu zimske lige. Uvod v drugi del sezone je največ zadovoljstva prinesel dvojicama Leben/Kocbek in Stravnik/Stravnik.

Preberi več
Alen Tači

PO NOVOLETNEM PREMORU PRVIČ NA MIVKI

V nedeljo, 13. januarja, je v Športnem parku Ludus potekal 3. krog zimske lige v odbojki na mivki, ki je prvo mesto v skupni razvrstitvi prinesel Uršuli Kne in Špeli Chvatal, pri moških sta vodstvo ohranila Aljaž Juvančič in Davor Zupančič. 

Preberi več
Alen Tači

ZUPANČIČ IN JUVANČIČ ŠE NAPREJ PREPRIČLJIVA

V 2. krogu zimske lige Ludus v odbojki na mivki za moške sta v 1. ligi znova prepričljivo slavila Davor Zupančič in Aljaž Juvančič, pri dekletih sta bili tokrat najuspešnejši Urša Kne in Špela Chvatal. V drugi ligi sta si zmago zagotovila Uroš Erpič in Matevž Berk.

Preberi več
Alen Tači

POGAČNIK IN JERALA SE SELITA V 1. LIGO

V Športnem parku Ludus v Ljubljani smo minuli vikend lahko spremljali 1. krog tekmovanja v 2. kakovostni skupini zimske lige v odbojki na mivki. V moški kategoriji se je zmage veselila dvojica Pogačnik/Jerala, ki bo s tekmovanjem tako nadaljevala v 1. ligi.

Preberi več
Alen Tači

ZA EKIPAMI PRVI KROG ZIMSKE LIGE

V nedeljo so ekipe v Športnem Parku Ludus odigrale prvo kolo 1. moške in 1. ženske lige Ludus Beach zimske lige v odbojki na mivki. V moški konkurenci sta slavila Davor Zupančič in Aljaž Juvančič, pri dekletih Katarina Bulc in Nina Zdešar.

Preberi več