Odbojkarska zveza Slovenije
 
osebni arhiv

MLADI SLOVENCI ZAKLJUČILI NASTOPE NA EP

Slovenski odbojkarji na mivki Neža Kodrun in Žana Blatnik ter Valentin Predan in Peter Bregar so zaključili z nastopi na evropskem prvenstvu do 18 let v Gruziji. Naši predstavniki se niso uspeli uvrstiti med 16 najboljših dvojic.

Preberi več
osebni arhiv

SLOVENCI NA EP DO 18 LET V IZLOČILNIH BOJIH

Slovenski odbojkarji na mivki so uspešno zaključili skupinski del evropskega prvenstva do 18 let v Gruziji. Tako Neža Kodrun in Žana Blatnik kot Valentin Predan in Peter Bregar so se namreč uvrstili v izločilne boje.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA MLADIMI ODBOJKARJI NA MIVKI DOBER PRVI DAN

Slovenski odbojkarji na mivki so začeli z nastopi na evropskem prvenstvu do 18 let v Gruziji. Neža Kodrun in Žana Blatnik sta se veselili ene zmage in doživeli en poraz, Valentin Predan in Peter Bregar pa sta tekmovanje začela z zmago.

Preberi več
Leon Žibret

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA MIVKI DO TREH ODLIČIJ

V Portorožu smo spremljali srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki v treh starostnih kategorijah z 72 ekipami iz osmih držav. Od Slovencev sta bila najuspešnejša Predan in Bregar, ki so osvojili zlato odličje.

Preberi več
OK Triglav Kranj

SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO SE VRAČA V KRANJ

Kranj bo med 24. in 27. julijem ponovno gostil srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki. Po uspešni premierni ediciji leta 2023 je srednjeevropska zveza MEVZA z organizatorji OK Triglav Kranj sklenila dolgoročno sodelovanje.

Preberi več
OZS

JAVORNIKOVA IN MAROLTOVA Z DVEMA ZMAGAMA

Slovenski odbojkarici na mivki Maja Marolt in Živa Javornik sta evropsko prvenstvo do 22 let v turškem Termalu začeli z dvema zmagama in si že zagotovili uvrstitev v izločilne boje. Jaka Prevorčnik in Grega Okroglič na uvodni tekmi nista bila kos Slovakoma Petrufu in Jancoku.

Preberi več
OK Kamnik

DO PRVEGA MESTA V MEVZI TUDI KAMNIČANI

Odbojkarji Calcit Volleyja so v finalni tekmi srednjeevropske lige v Pliberku premagali i-Vent Maribor s 3:1 (17, 17, -23, 15) in prišli do svoje prve lovorike v tem tekmovanju. Na vrhu lige MEVZA sta tako končala oba slovenska predstavnika.

Preberi več
MEVZA/ŠD Ludus

ODBOJKARJI ŠD LUDUSA DO BRONASTE KOLAJNE

Bratislava je bila minuli konec tedna prizorišče srednjeevropskega klubskega prvenstva v odbojki na mivki, na katerem so odbojkarji in odbojkarice ŠD Ludusa iz Ljubljane osvojili bronasto odličje. Pri moških je zmagal Aloha BC Wörthersee, pri ženskah madžarska EDRA.

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIK PRVAK SREDNJEEVROPSKE LIGE

V Mariboru je potekal finale zaključnega turnirja srednjeevropske lige MEVZA, v katerem so odbojkarice Calcit Volleyja premagale ekipo Mladost Zagreb in se veselile prve letošnje lovorike. Tretje mesto so osvojile odbojkarice domače Nove KBM Branik.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIČANKE V FINALU MEVZA, MARIBORČANKE ZA 3.

V Mariboru ta konec tedna poteka zaključni turnir srednjeevropske lige MEVZA. V soboto sta bili na vrsti polfinalni srečanji, že prvi dan turnirja pa sta se srečali Nova KBM Branik in Calcit Volley. V polfinalu so se zmage po treh nizih veselile kamniške odbojkarice.

Preberi več