Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK SIP Šempeter

POKAL SAVINJSKE DOLINE V MALI ODBOJKI

V nedeljo, 8. maja, je Odbojkarski klub SIP Šempeter organiziral tradicionalni 6. turnir v Mali odbojki »Pokal Savinjske doline - DECATHLON OPEN 2022« za deklice in dečke letnik 2009 in mlajše. V letošnji sezoni je turnir potekalo ob sodelovanju OZS.

Preberi več
OK Ankaran

ANKARANČANKAM NAGRADA EVROPSKE ZVEZE

Odbojkarski klub Ankaran je za izvedbo odbojkarske iniciative #VolleySkillChallenge prejel nagrado Evropske odbojkarske konfederacije (CEV).

Preberi več
Aleš Oblak

USPEŠNO ZAKLJUČENA PRVA TRENERSKA KONVENCIJA

Ta konec tedna je v Kranjski Gori potekala CEV Coaches Convention, prva trenerska konvencija v organizaciji Evropske odbojkarske konfederacije. Na njej je sodelovalo 96 udeležencev iz kar 28 držav.

Preberi več
OK Triglav Kranj

V KRANJU 45 EKIP IZ 4 DRŽAV, ZMAGE SLOVENCEM

V Kranju se je končal 8. Spring Cup 2019, na katerem je 27. in 28. aprila nastopilo 45 ekip iz 4 držav - Avstrije, Hrvaške, Srbije in Slovenije.

Preberi več
OZS

OZS BO V KRANJSKI GORI GOSTILA 100 TRENERJEV

V Kranjski Gori bo med 21. in 23. junijem potekala prva evropska trenerska konvencija pod okriljem Evropske odbojkarske konfederacije. Organizacijo dogodka, ki se ga bo udeležilo več kot 100 trenerjev iz 30 evropskih držav, je CEV zaupala Odbojkarski zvezi Slovenije.

Preberi več
Aleš Fevžer/OKS

V SLOVENIJI PROJEKT RASTEMO Z ODBOJKO

Predsednik OKS-ZŠZ Bogdan Gabrovec in predsednik Odbojkarske zveze Slovenije, g. Metod Ropret, sta podpisala pogodbo o sodelovanju pri promociji odbojke ter projekta ''Play Volleyball, Grow with it'', oz. ''Rasti z odbojko''.

Preberi več
OK SIP Šempeter

ŠEMPETRANI V EVROPSKEM PROJEKTU

V Odbojkarskem klubu SIP Šempeter so se odločili za sodelovanje v programu Erasmus+ Fun Sport z nazivom Novi trendi v treniranju za 6 do 9-letnike, "Building solid and healthy FUNdamentals for volleyball in early age (6-9) group".

Preberi več