Odbojkarska zveza Slovenije
 
ParaVolley Europe

SLOVENKE TRETJIČ ZAPORED EVROPSKE PRVAKINJE

Paraodbojkarice ECE Šempetra so tretjič zapored postale evropske klubske prvakinje! V finalu Zlate evropske lige v Nottinghamu so premagale italijanski Gioco Parma.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE NA KONCU DO BRONA

Slovenska reprezentanca v odbojki sede je morala na zadnji tekmi Zlate lige narodov v Šempetru priznati premoč Italiji, ki je bila boljša z 0:3 (-24, -19, -19). Naša dekleta so se z izkupičkom treh zmag in dveh porazov na koncu veselila brona, sicer paže četrte zaporedne kolajne.

Preberi več
ParaVolley Europe

DRUGI DAN SLOVENKE POLOVIČNO USPEŠNE

Slovenske paraodbojkarice so drugi dan Zlate lige narodov v Šempetru v Savinjski dolini zaključile s polovičnim uspehom. Naša dekleta so najprej s 3:1 premagala Ukrajinke in s tem vknjižila že tretjo zmago, na večerni tekmi pa so morala z 1:3 priznati premoč razpoloženim Nemkam.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE SLAVILE NAD POLJSKO IN MADŽARSKO

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je prvi dan Zlate lige narodov zabeležila dve zmagi. Naša dekleta so na uvodni tekmi s 3:0 premagala Poljakinje, zatem pa so bila brez izgubljenega niza boljša še od Madžark.

Preberi več
World ParaVolley

PRED ODBOJKARICAMI ZLATA LIGA NARODOV

Slovenska ženska izbrana vrsta v odbojki sede je pred novim tekmovalnim izzivom. V Šempetru v Savinjski dolini se bo med 3. in 5. majem v zlati ligi narodov pomerila z najboljšimi evropskimi reprezentancami.

Preberi več
World ParaVolley

IZJEMNE SLOVENKE POTUJEJO V PARIZ!

Slovenska paraodbojkarska reprezentanca se je z zmago nad Iranom v finalu kvalifikacij v Daliju uvrstila na paralimpijske igre v Parizu! Naša dekleta so bile od tekmic boljša s 3:2 (13, -11, 22, -23, 13) in si zagotovila še svoj četrti nastop na paralimpijskem turnirju.

Preberi več
ParaVolley Slovenia

SLOVENSKA VRSTA V FINALU PROTI IRANU

Slovenske paraodbojkarice so dobile nasprotnice v finalu kvalifikacij za paralimpijske igre v Parizu, ki jih gosti Dali. Naša dekleta se bodo v noči s torka na sredo (ob 3. uri) za zadnjo vozovnico za Pariz pomerila z izbrano vrsto Irana.

Preberi več
World ParaVolley

Z ZMAGO PROTI TAJSKI LE ŠE POTRDILE FINALE

Slovenske paraodbojkarice so v kvalifikacijah za paralimpijske igre, ki jih gosti kitajski Dali, zmagale še petič zapored. S 3:0 (12, 12, 9) so bile boljše od Tajk in s tem le še potrdile uvrstitev v finale.

Preberi več
World ParaVolley

PARAODBOJKARICE ZMAGALE ŠE TRETJIČ

Slovenske paraodbojkarice so v kvalifikacijah za paralimpijske igre, ki jih spremljamo na Kitajskem, nanizale še tretjo zmago. S 3:0 (18, 13, 19) so bile boljše od Japonk. V nedeljo naša dekleta čaka obračun z Irankami.

Preberi več
ParaVolley Europe

KVALIFIKACIJE ZA PARALIMPIJSKE IGRE

Slovenske paraodbojkarice bodo med 4. in 10. aprilom na Kitajskem nastopile v kvalifikacijah za paralimpijske igre v Parizu, kamor bo potovala le najuspešnejša reprezentanca. Naša dekleta v Daliju čakajo obračuni z Nemčijo, Ukrajino, Iranom, Japonsko in Tajsko.

Preberi več