Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aljaž Močnik

ZAKLJUČEN ŽE 6. ODBOJKARSKI KAMP OZS

V Kozjem je v četrtek potekal še zadnji dan 6. Odbojkarskega kampa Odbojkarske zveze Slovenije, na katerem so sodelovali otroci iz vse Slovenije. Po besedah trenerjev, udeležencev in lokalnih organizatorjev je bil kamp izveden na visoki ravni.

Preberi več
Aljaž Močnik

V KOZJEM ZNOVA POSIJALO SONCE

V sredo je bilo na odbojkarskem kampu OZS v Kozjem znova pestro. Mladi odbojkarji in odbojkarice so v prvem dnevu dela opravili treninge, odbojkarske veščine pa so zatem pilili še v in ob bazenu, večer pa je minil v znamenju karaok.

Preberi več
OZS

V KOZJEM ŠE VEČ TRENINGA PA TUDI ZABAVE

Na odbojkarskem kampu OZS v Kozjem so se danes še prebudili v lep dan, nadaljevanje dogajanja pa je zmotil dež. A le v majhni meri, saj je bil današnji dan, kljub nekaj spremembam v programu, izjemno pester.

Preberi več
OZS

V KOZJEM SE JE ZAČEL POLETNI KAMP OZS

V Športnem parku Kozjansko se je v nedeljo začel 6. kamp Odbojkarske zveze Slovenije, na katerem bodo mladi slovenski odbojkarski upi pridobivali novo znanje, aktivno preživljali prosti čas in sklenili številna nova poznanstva.

Preberi več
OZS

PRIJAVA NA ODBOJKARSKI KAMP OZS V KOZJEM

OZS bo med 25. in 29. junijem v Kozjem organizirala 6. odbojkarski kamp. Prvega je izvedla leta 2017 v Čatežu, kjer so mladi odbojkarji gostovali do leta 2021, letos pa se je na voljo nova lokacija, ki ponuja izredno dobre pogoje za trening dvoranske odbojke in druge aktivnosti.

Preberi več