Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

MARIBORČANKE DO 20. POKALNE LOVORIKE

Odbojkarice Nove KBM Branik so v velikem finalu Pokala Slovenije v Kopru s 3:2 (-25, -13, 21, 26, 7) odpravile Calcit Volley, ubranile naslov pokalnih prvakinj in v svoje vitrine pospravile že jubilejno 20. pokalno lovoriko.

Preberi več
OZS

ZNANI VSI FINALISTI POKALA SLOVENIJE

V nedeljo, 24. marca, bo Koper gostil veliki finale Pokala Slovenije za sezono 2023/24. V boj za lovoriko se bodo podale odbojkarice Nove KBM Branik in Calcit Volleyja, pri moških si bosta pokalni naslov skušala priigrali Calcit Volley in OK i-Vent Maribor.

Preberi več
klubi

V FINALU POKALA MARIBORČANI IN KAMNIČANI

Pred odbojkarji je le še finale Pokala Slovenije, ki bo 24. marca v Kopru. Na polfinalnih obračunih so se veselili odbojkarji i-Vent Maribora in Calcit Volleyja. Ženske so ta teden igrale tekme četrtfinala, kjer večjih presenečenj ni bilo.

Preberi več

TA TEDEN ZNOVA POKAL SLOVENIJE

Premora za slovenske odbojkarske ekipe ni, saj se ta teden nadaljuje Pokal Slovenije. Moške v sredo čaka polfinale, ženske pa bodo v torek, sredo in četrtek nastopile v četrtfinalni fazi pokala.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI VSI POLFINALISTI POKALA SLOVENIJE

Za nami so vse tekme četrtfinala Pokala Slovenije za moške. V polfinale so se uvrstili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, Calcit Volleyja, Maribora in Krke. Boj za veliki finale bo 6. marca.

Preberi več
OZS

ŽREB DOLOČIL ČETRTFINALNE PARE

V petek se je v prostorih Odbojkarske zveze Slovenije odvijal žreb četrtfinalnih parov Pokala Slovenije za ženske, ki se bodo v boj za uvrstitev v polfinale podale 6. marca v Ljubljani, Novi Gorici, Kamniku in Grosupljem.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARICAMI LE ŠE KONČNICA PRVENSTVA

S tekmami 10. kroga v modri in zeleni skupini se je zaključil drugi del Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Končnica državnega prvenstva se bo s prvimi četrtfinalnimi obračuni začela 24. februarja. Še pred tem bodo odbojkarice odigrale tekme osmine finala Pokala Slovenije.

Preberi več
OZS

ZNANI PARI ČETRTFINALA POKALA SLOVENIJE

V prostorih Odbojkarske zveze Slovenije se je odvijal žreb parov četrtfinala Pokala Slovenije za moške. V boju za uvrstitev v polfinale nas 21. februarja čakajo zanimivi obračuni, ki jih bomo spremljali v Mariboru, Murski Soboti, na Ravnah na Koroškem in v Kanalu.

Preberi več
OK Fužinar

EDINO PRESENEČENJE NA RAVNAH

V tem tednu so bila odigrana srečanja osmine finala Pokala Slovenije za moške, za edino presenečenje so poskrbeli mladi odbojkarji Fužinarja, ki so odpravili prvo klubsko zasedbo. Žreb četrtfinalnih parov bo v ponedeljek, 12. februarja.

Preberi več
OZS

POKALNA FINALA V TRSTU IN KOPRU

Ljubitelji odbojke bodo prišli na svoj račun, saj bodo lahko na Primorskem spremljali kar dva finala pokalnega tekmovanja. V Trstu bo 17. in 18. februarja na sporedu zaključni turnir italijanskega pokala za ženske, v Kopru pa bomo 24. marca spremljali finale Pokala Slovenije.

Preberi več