Odbojkarska zveza Slovenije
 
ACH Volley Ljubljana

PRIHAJAJO PERSPEKTIVNI ŠEN, BOšNJAK IN MEJAL

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da so igralski mozaik za prihajajočo sezono dopolnili s tremi izjemno nadarjenimi slovenskimi igralci.

Preberi več
OK Merkur Maribor

MERKURJEV DRES BO OBLEKEL 24-LETNI AMERIČAN

Novi član mariborske zasedbe je 24-letni Američan Austin Kin Matautia, ki je v minuli sezoni branil barve nizozemskega prvoligaša Amysoft Lycurgus. K prvi ekipi se bosta priključila mladinca Jaka Iršič in Timotej Vodušek.

Preberi več
OK Merkur Maribor

LEVA PRIHAJA, ŽIGA DONIK OSTAJA

20-letni bloker Filip Leva je novi član mariborske zasedbe, ki je v minuli sezoni branil barve ekipe Šoštanj Topolšica, 26-letni sprejemalec Žiga Donik pa je s klubom podaljšal pogodbo.

Preberi več
OK Merkur Maribor

V MERKURJEVEM DRESU ODSLEJ KANADčAN MCCONNELL

Namesto korektorja Ikhbayrija je novi član mariborske zasedbe 23-letni Kanadčan Connor McConnell, ki je v minuli sezoni branil barve Panvite Pomgrad. Drugi korektor Sani Adžović je s klubom podaljšal pogodbo.

Preberi več
CEV

V ORANžNO GNEZDO PRIHAJA HRVAšKI REPREZENTANT

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da je nov član 18-kratnih državnih prvakov postal hrvaški reprezentant Filip Šestan.

Preberi več
Aleš Oblak

BRAčKO IN KRžIč OSTAJATA V MARIBORU

Merkurjevci bodo lahko v novi sezoni računali še na dva mlada odbojkarja: Pred dnevi je pogodbo podaljšal 18-letni sprejemalec in mladinski reprezentant Rok Bračko; v klubu ostaja tudi 18-letni srednji bloker mladinske reprezentance Janž Janez Kržič.

Preberi več
OK Merkur Maribor

V MERKUR MARIBORU DVA MLADINSKA REPREZENTANTA

Merkurjevci bodo lahko v novi sezoni računali na dva mladinska reprezentanta; iz Koroške prihaja Fink, iz mladinskega pogona kluba se priključuje k članski ekipi zelo perspektivni Najdič.

Preberi več
OSCG

ČRNOGORSKI REPREZENTANT JOVOVIć V TRIGLAVU

Hiša na kolesih Triglav se bo v sezoni 2022/23 konkretno okrepila. V ekipo prihaja Đorđe Jovović, 20-letni reprezentant Črne gore, ki bo na mestu korektorja nadomestil dolgoletnega kapetana Janka Breganta po njegovem slovesu od aktivne odbojke.

Preberi več
OK Merkur Maribor

PERNUš NOVA OKREPITEV OK MERKUR MARIBOR

Gregor Pernuš je nova okrepitev Merkur Maribora na mestu podajalca. 22-letni in 198 cm visoki slovenski reprezentant se iz državnega prvaka ACH Volley Ljubljana seli v štajersko prestolnico.

Preberi več
Alen Hadžić

VIDEčNIK OSTAJA V ORANžNEM GNEZDU

Slovenski reprezentant in dolgoletni član ACH Volleyja Ljubljana Matic Videčnik je s klubom iz prestolnice podaljšal sodelovanje in tako ostaja v gnezdu aktualnih državnih in pokalnih prvakov.

Preberi več