Odbojkarska zveza Slovenije
 
MEVZA

MLADIM SLOVENCEM TRI ODLIčJA

Mladi slovenski odbojkarji na mivki so na srednjeevropskem prvenstvu v Hartbergu osvojili tri odličja. Živa Donko in Taja Ferlež sta se v kategoriji do 16 let veselili zlata, Nejc Najdič in Jošt Purgar pa brona. V kategoriji do 18 let sta bila Miha Okron in Luka Marovt tretja.

Preberi več
HOS

MEVZA - KVALIFIKACIJE KADETOV/KADETINJ ZA EP

Slovenski reprezentanci deklet do 16. leta in fantov do 17. leta nastopata na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, ki jih gosti Zadar. PRENOSI tekem so na voljo na YouTube kanalu "Hrvatski odbojkaški savez".

Preberi več
Union Waldviertel

ACH VOLLEY šE ENAJSTIč PRVAK MEVZA

Končalo se je še zadnje dejanje letošnje MEVZA lige. V finalu sta moči četrtič v tej sezoni merili ekipi ACH Volleyja Ljubljana in OK Merkur Maribor. V vrhuncu srednjeevropskega tekmovanja so bili s 3:1 boljši slovenski prvaki. Tretje mesto je pripadlo Kamničanom.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI šE TRETJIč DO TRETJEGA MESTA

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi za tretje mesto na zaključnem turnirju srednjeevropske lige v Zwettlu premagali domačo ekipo Union Raiffeisen Waldviertel s 3:1 (23, 21, 17,19).

Preberi več
Aleš Oblak

V TIE-BREAKU TOKRAT BOLJšI MARIBORčANI

Odbojkarji Calcit Volleyja so v polfinalni tekmi zaključnega turnirja srednjeevropske lige v Zwettlu izgubili proti Merkur Mariboru z 2:3 (-22, -26, 15, 22, -13). V nedeljo se bodo ob 17. uri pomerili s poraženo ekipo drugega polfinalnega obračuna.

Preberi več
Aleš Oblak

TRIJE SLOVENSKI KLUBI V BOJU ZA NASLOV MEVZA

Ta vikend bo Zwettel gostil F4 lige MEVZA, na katerem se bodo za naslov srednjeevropskih prvakov pomerila štiri moštva, kar tri slovenska. Ob Union Raiffeisen Waldviertlu se v boj za prvo letošnjo lovoriko podajajo ACH Volley Ljubljana, Calcit Volley in Merkur Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak

V 60 MINUTAH STRLI ODPOR ZAGREBšKE MLADOSTI

Odbojkarji Calcit Volleyja so v svoji zadnji tekmi rednega dela srednjeevropske lige v domači športni dvorani premagali zagrebško Mladost s 3:0 17, 19, ). Z zmago so potrdili trenutno drugo mesto v tem tekmovanju.

Preberi več
Klemen Brumec

PRED ACH VOLLEYJEM šE Z MLADOSTJO

V srednjeevropski ligi bo Calcit Volley v sredo, 10. februarja, ob 20. uri, igral še zadnjo tekmo rednega dela tekmovanja, pet dni pozneje pa bodo v svoji dvorani v Sportklub prvi odbojkarski ligi gostili še ACH Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI Z ZMAGO DO ZAKLJUčNEGA TURNIRJA

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi 13. kroga srednjeevropske lige v Pliberku premagali domačo ekipo SK Zadrugo Aiich/Dob s 3:0 (19, 21, 21). V sredo, 10. februarja, jih v kamniški športni dvorani čaka še zadnja tekma rednega dela srednjeevropske lige proti zagrebški Mladosti.

Preberi več
Aleš Oblak

NA TRETJEM MESTU SPET PREHITELI DOBLJANE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi 12. kroga srednjeevropske lige doma premagali UVC Holding Graz s 3:0 (). Z zmago so na tretjem prvenstvene lestvice prehiteli SK Zadrugo Aich/Dob, s katero se bodo pomerili v nedeljo, 7. februarja, ob 18. uri v Pliberku.

Preberi več