Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

ACH VOLLEY LJUBLJANA DOBIL NASPROTNIKE V LP

V Bruslju je potekal žreb Lige prvakov, v katero se po letu premora vračajo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana. Kroglice so določile, da se bodo Ljubljančani v skupinskem delu elitnega klubskega tekmovanja merili z ekipami iz Italije, Turčije in Nemčije.

Preberi več
CEV

NAJBOLJŠI SLOVENSKI KLUBI DOBILI TEKMECE

Slovenski klubi so dobili tekmece v evropskih pokalih. ACH Volley bo igral v Ligi prvakov, odbojkarice Calcit Volleyja čakajo kvalifikacijah za Ligo prvakinj, Calcit Volley in Nova KBM Branik bosta nastopala v pokalu CEV, Merkur Maribor se bo predstavil v pokalu CEV Challenge.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI KLUBI DOBILI NASPROTNIKE

Na sedežu Evropske odbojkarske zveze smo spremljali žreb evropskih pokalov za sezono 2022/23, nasprotnike v kvalifikacijah za Ligo prvakinj ter pokalih CEV Cup in CEV Challenge pa so dobili vsi slovenski predstavniki.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY V ELITNI LIGI PRVAKOV

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je objavila kvote za evropska klubska tekmovanja. Iz Luksemburga je tako prišla tudi potrditev, da bomo slovenske prvake, odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana, spremljali v glavnem delu elitne Lige prvakov.

Preberi več
Aleš Oblak

NAŠI KLUBI DOBILI NASPROTNIKE V POKALIH CEV

V Luksemburgu je potekal žreb evropskih odbojkarskih pokalov, v katerih bomo v prihajajoči sezoni spremljali šest slovenskih ekip. Z izjemo odbojkarjev Merkur Maribora, ki na tekmece še čakajo, so naši predstavniki že dobili svoje nasprotnike.

Preberi več
OZS

WEBINARJI CEV TUDI S SLOVENSKO UDELEŽBO

Odbojkarska zveza Slovenije od leta 2018 uspešno sodeluje v projektu CEV School Volleyball, ki poteka pod okriljem Evropske odbojkarske konfederacije. V okviru projekta se bodo 4. junija začeli tudi webinarji, na katerih bosta sodelovala dva slovenska trenerja.

Preberi več
OK Ankaran

ANKARANČANKAM NAGRADA EVROPSKE ZVEZE

Odbojkarski klub Ankaran je za izvedbo odbojkarske iniciative #VolleySkillChallenge prejel nagrado Evropske odbojkarske konfederacije (CEV).

Preberi več
Aleš Oblak

USPEŠNO ZAKLJUČENA PRVA TRENERSKA KONVENCIJA

Ta konec tedna je v Kranjski Gori potekala CEV Coaches Convention, prva trenerska konvencija v organizaciji Evropske odbojkarske konfederacije. Na njej je sodelovalo 96 udeležencev iz kar 28 držav.

Preberi več
OZS

OZS BO V KRANJSKI GORI GOSTILA 100 TRENERJEV

V Kranjski Gori bo med 21. in 23. junijem potekala prva evropska trenerska konvencija pod okriljem Evropske odbojkarske konfederacije. Organizacijo dogodka, ki se ga bo udeležilo več kot 100 trenerjev iz 30 evropskih držav, je CEV zaupala Odbojkarski zvezi Slovenije.

Preberi več
Klubi

ŽOGE IN MREŽE 37 SLOVENSKIM OSNOVNIM ŠOLAM

Odbojkarska zveza Slovenije je s podporo Olimpijskega komiteja Slovenije uspešno izpeljala prvo fazo projekta Rasti z odbojko, ki ga izvaja v okviru vseevropskega projekta CEV School Volleyball in kar 37 slovenskih osnovnih šol razveselila z odbojkarskimi žogami in mrežami.

Preberi več