Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

SLOVENSKE ODBOJKARJE POT VODI V RIM

Slovenska odbojkarska reprezentanca se je prebila v polfinale evropskega prvenstva! Za slovo od nastopov v Varni je na drugi tekmi končnice s 3:1 (17, 29, -21, 23) zmagala proti Ukrajini.

Preberi več
CEV

NOVA TEKMA Z UKRAJINO, A Z VEČJIM VLOŽKOM

Na evropskem prvenstvu slovenske odbojkarje v ponedeljek čaka nov preizkus. V Varni se bodo ob 16.30 po slovenskem času z Ukrajino pomerili za polfinalno vstopnico.

Preberi več
CEV

SRČNI SLOVENCI MED OSMERICO NAJBOLJŠIH

Po pravem trilerju se slovenski odbojkarji veselijo preboja v četrtfinale letošnjega evropskega prvenstva. Proti Turkom so zaostajali že z 0:2 na koncu pa v Varni zmagali s 3:2.

Preberi več
OZS

SLOVENIJA PRED PRVIM IZLOČILNIM DVOBOJEM

Ta petek se začenja končnica letošnjega evropskega odbojkarskega prvenstva za moške. Slovenija se bo v osmino finala podala v soboto ob 16.30, ko ji bo v Varni nasproti stala Turčija. Tekmo bo mogoče v živo spremljati na TV Slovenija 2 in TV Arena Sport 1.

Preberi več
CEV

PRVIH PET TEKEM V ŠTEVILKAH

Na evropskem prvenstvu se bodo konec tedna začeli boji osmine finala. Slovenske odbojkarje v Varni to soboto ob 16.30 po slovenskem času čaka dvoboj s Turki.

Preberi več
CEV

TEKMA S TURKI BO NA SPOREDU V SOBOTO

Slovenska odbojkarska reprezentanca je z odliko opravila nastope v prvem delu evropskega prvenstva, saj je vseh pet tekem dobila, ob tem pa tekmecem oddala le en niz. V končnici se bo za vstop v četrtfinale srečala s Turki. Tekma bo v Varni na sporedu to soboto ob 16.30.

Preberi več
CEV

SLOVENIJA BREZHIBNO SKOZI SKUPINSKI DEL

Slovenska odbojkarska reprezentanca na evropskem prvenstvu še naprej navdušuje. Tudi po peti tekmi ostaja neporažena. S 3:0 (29, 22, 30) je bila boljša od Bolgarije in potrdila prvo mesto v skupini B. V osmini finala jo konec tedna čaka dvoboj s Turčijo.

Preberi več
CEV

PROTI HRVATOM PO ZMAGO ZA 1. MESTO

Slovenske odbojkarje v ponedeljkovem večeru na letošnjem evropskem prvenstvu čaka četrti preizkus. Ob 19.30 se bodo v Varni pomerili s Hrvaško. Z morebitno zmago si že lahko zagotovijo prvo mesto v skupini B.

Preberi več
CEV

PREK HRVAŠKE ZA SKOK NA VRH SKUPINE B

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je krog pred koncem prvega dela evropskega prvenstva že osvojila prvo mesto v skupini B. V ponedeljek je bila s 3:0 (17, 18, 14) boljša od Hrvaške.

Preberi več
OZS

PO NAPREDOVANJU V PONEDELJEK ZA 1. MESTO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca si je dve tekmi pred koncem prvega dela evropskega prvenstva že zagotovila pot v osmino finala. V začetku novega tedna jo v skupini B čakata še tekmi s Hrvaško in Bolgarijo.

Preberi več