Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ODBOJKARICE V KONČNICI, MOŠKI PRED 8. KROGOM

Petek prinaša prvo tekmo končnice za odbojkarice v Sportklub prvi odbojkarski ligi. Na prvi četrtfinalni tekmi se bosta pomerili ekipi SIP Šempeter in Luka Koper. Preostale tekme sledijo v soboto, kakor tudi tekme 8. kroga v modri in zeleni skupini Sportklub lige za moške.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI VSI POLFINALISTI POKALA SLOVENIJE

Za nami so vse tekme četrtfinala Pokala Slovenije za moške. V polfinale so se uvrstili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, Calcit Volleyja, Maribora in Krke. Boj za veliki finale bo 6. marca.

Preberi več
OZS

ŽREB DOLOČIL ČETRTFINALNE PARE

V petek se je v prostorih Odbojkarske zveze Slovenije odvijal žreb četrtfinalnih parov Pokala Slovenije za ženske, ki se bodo v boj za uvrstitev v polfinale podale 6. marca v Ljubljani, Novi Gorici, Kamniku in Grosupljem.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARICAMI LE ŠE KONČNICA PRVENSTVA

S tekmami 10. kroga v modri in zeleni skupini se je zaključil drugi del Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Končnica državnega prvenstva se bo s prvimi četrtfinalnimi obračuni začela 24. februarja. Še pred tem bodo odbojkarice odigrale tekme osmine finala Pokala Slovenije.

Preberi več
klubi

ZNANE SO TUDI FINALISTKE TURNIRJA MLADINK

Nedelja je prinesla polfinalna turnirja državnega prvenstva za mladinke, kjer smo dobili štiri ekipe, ki se bodo na finalnem turnirju pomerile za naslov državnih prvakinj.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI V TUJINI

Začetek tedna je namenjen pregledu nastopov slovenskih odbojkarskih reprezentantk in reprezentantov, ki branijo barve tujih klubov, tako v Evropi kot v Aziji. Tudi pretekli teden so prispevali pomembne deleže k svojim ekipam.

Preberi več
klubi

PANVITA POMGRAD PRESENETILA MARIBORČANE

Odbojkarice so v soboto zaključile z drugim delom Sportklub prve odbojkarske lige, čaka jih še končnica, odbojkarji pa so igrali tekme 7. kroga modre in zelene skupine. Odbojkarji Panvite Pomgrada so premagali Maribor, na preostalih tekmah večjih presenečenj ni bilo.

Preberi več
Aleš Oblak

USPEŠEN ZAKLJUČEK CALCIT VOLLEYJA IN MARIBORA

S turnirji 4. kroga se je zaključil redni del srednjeevropskega prvenstva MEVZA za moške, v katerem sta oba slovenska predstavnika zabeležila po dve zmagi in s tem le še potrdila prvo in drugo mesto v razvrstitvi ter uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice.

Preberi več

ODBOJKARICE PRED ZADNJIM KROGOM SPORTKLUB DOL

Konec tedna prinaša nove tekme v Sportklub prvi odbojkarski ligi. Odbojkarice čaka zadnji – 10. krog – v modri in zeleni skupini, odbojkarji pa bodo igrali tekme 7. kroga drugega dela prvenstva. Tekmo med Novo KBM Branik in Calcit Volleyjem si boste lahko ogledali na Sportklubu.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

KOPRČANKE PREMAGALE ŠEMPETRANKE

V sredo so odbojkarice odigrale tekme 9. kroga Sportklub prve odbojkarske lige v modri in zeleni skupini. Koprčanke so premagale Šempetranke, zmag pa so se veselile tudi Mariborčanke in Kamničanke.

Preberi več