Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA KLONIL PO PETIH NIZIH

Na tekmi tretjega kroga skupinskega dela Lige prvakov sta se v dvorani Tivoli pomerili ekipi ACH Volley Ljubljana in Ziraat Bank iz Ankare. Pred več kot 4000 glavo množico smo bili priča pravi odbojkarski poslastici, na kateri smo spremljali pet nizov, boljši so bili Turki.

Preberi več
Alen Hadžić

ZAčENJA SE čETRTFINALE POKALA SLOVENIJE

S prvimi obračuni se začenja četrtfinale tekmovanja za Pokal Slovenije za ženske. V boj za prvo lovoriko v letošnji sezoni se tako podaja osem najuspešnejših ekip, naslov pokalnih prvakinj pa branijo odbojkarice Calcit Volleyja.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA PRED POMEMBNO TEKMO

V sredo, 30. novembra, ob 18. uri, odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka tretja tekma skupinskega dela elitne Lige prvakov, na kateri se bodo pomerili s turško ekipo Ziraat Bank iz Ankare.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCITOVKE TUDI LETOS BREZ LIGE PRVAKINJ

Odbojkarice Calcit Volleyja so v povratni tekmi tretjega kroga kvalifikacij lige prvakinj v gosteh izgubile proti ekipi Tenerife La Laguna z 1:3 (-16, 17, -19, -19).

Preberi več
Aleš Oblak

V MEVZI TOKRAT DVOBOJI MED SLOVENSKIMI KLUBI

V minulih dneh smo spremljali tekme 2. kroga srednjeevropske lige MEVZA, v katerem so nastopili vsi trije naši predstavniki. ACH Volley Ljubljana je zmagal dvakrat, Calcit Volley je prišel do ene zmage, Merkur Maribor pa dvakrat klonil.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI čETRTFINALNI PARI POKALA SLOVENIJE

Danes je bil na Odbojkarski zvezi Slovenije opravljen žreb parov, ki se bodo med seboj pomerili v četrtfinalu pokalnega tekmovanja. Naslove zmagovalcev branita med moškimi ACH Volley Ljubljana, pri ženskah pa Calcit Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANE SO ČETRTFINALISTKE POKALA

V tem tednu smo spremljali tekme osmine finala Pokala Slovenije, ki so zmagovalkam prinesle uvrstitev med osem najboljših ekip, ki se podajajo v boj za pokalno lovoriko. Pare četrtfinala bo določil žreb, ki se bo odvil prihodnji teden na sedežu OZS.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY DO PRVE ZMAGE V LIGI PRVAKOV

Na tekmi drugega kroga skupinskega dela Lige prvakov sta se v dvorani Tivoli pomerili ekipi ACH Volley Ljubljana in SWD powervolleys Düren. Pred več kot 4000 glavo množico je prvo zmago v letošnji izvedbi elitne Lige prvakov zabeležil domači ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI NEUSPEšNO IZ GRONINGENA

Odbojkarji Calcit Volleyja so v povratni tekmi prvega kroga pokala CEV v gosteh po rednem delu igre izgubili proti domači ekipi Lycurgus Groningen z 0:3 (-19, -23, -20). Sledil je zlati niz, ki se je končal s 15:13 za domačo ekipo.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARICAMI OSMINA FINALA

Odbojkarice danes začenjajo z obračuni osmine finala Pokala Slovenije, na katerih bomo spremljali vse najboljše slovenske ekipe, vključno z branilkami pokalnega naslova, odbojkaricami Calcit Volleyja.

Preberi več