Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

REPREZENTANT KOšENINA PRVA OKREPITEV CALCITA

V taboru državnih podprvakov nadaljujejo s kadrovanjem pred sezono 2022/23. Napovedali so velike spremembe v njihovi moški zasedbi, v kateri bosta iz lanske postave ostala le Jan Klobučar in domači up Nik Mujanović. Prva okrepitev, ki jo predstavljajo Kamničani, je Alan Košenina.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI KLUBI DOBILI NASPROTNIKE

Na sedežu Evropske odbojkarske zveze smo spremljali žreb evropskih pokalov za sezono 2022/23, nasprotnike v kvalifikacijah za Ligo prvakinj ter pokalih CEV Cup in CEV Challenge pa so dobili vsi slovenski predstavniki.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY V ELITNI LIGI PRVAKOV

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je objavila kvote za evropska klubska tekmovanja. Iz Luksemburga je tako prišla tudi potrditev, da bomo slovenske prvake, odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana, spremljali v glavnem delu elitne Lige prvakov.

Preberi več
Aleš Oblak in Klemen Brumec

V ODBOJKARSKIH LIGAšKIH TEKMOVANJIH 81 EKIP

V prihodnji tekmovalni sezoni bomo v slovenskem odbojkarskem prvenstvu spremljali nastope vsaj 28 moških in 53 ženskih ekip, v boj za državni naslov, ki ga bosta branila ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley pa se bo v Sportklub prvi odbojkarski ligi in 1B. DOL podalo po 16 ekip.

Preberi več
CEV

VAKIFBANK ZMAGOVALEC ELITNE LIGE PRVAKINJ

Odbojkarice VakifBanka iz Carigrada so zmagovalke superfinala elitne lige prvakinj, ki ga je gostila Ljubljana. Turške prvakinje so pred skoraj 10.000 gledalci s 3:1 (22, 21, -23, 21) premagale A. Carraro Imoco Conegliano in mu tako odvzele evropsko krono.

Preberi več
CEV

GRUPA AZOTY UBRANILA NASLOV V LIGI PRVAKOV

Odbojkarji poljske Grupe Azoty Kedzierzyn-Kozle so ubranili prestižno zmago v evropski ligi prvakov. V velikem finalu v Ljubljani so s 3:0 (22, 20, 30) odpravili italijanski Trentino Itas in se veselili svoje druge lovorike.

Preberi več
CEV

SUPERFINALE LIGE PRVAKOV - PROSTOVOLJCI

Za superfinale elitne lige prvakinj in prvakov, ki bo 22. maja v Ljubljani, je prodanih že več kot 8000 vstopnic, organizatorji pa k sodelovanju pozivajo tudi polnoletne prostovoljke in prostovoljce, ki si odbojkarski spektakel želijo ogledati tudi skozi zakulisje.

Preberi več
klubski arhiv

DANES TRETJA TEKMA VELIKEGA FINALA

Ob 18. uri se bosta še tretjič v velikem finalu Sportklub prve odbojkarske lige pomerila ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley. Oranžni zmaji si lahko že danes zagotovijo naslov državnih prvakov.

Preberi več
klubski arhiv

ODBOJKARJI ACH VOLLEYJA SO DRŽAVNI PRVAKI

Odbojkarji ACH Volleyja iz Ljubljane so na tretji tekmi velikega finala Sportklub prve odbojkarske lige za moške še tretjič premagali kamniški Calcit Volley in osvojili že 18. naslov državnih prvakov.

Preberi več
klubski arhiv

ODBOJKARJI MERKUR MARIBORA TRETJI V DRŽAVI

Včeraj, v petek, 22. aprila se je odvila še povratna tekma med Panvito Pomgrad in Merkur Mariborom. Mariborčani so si z drugo zmago zagotovili bronasto medaljo v državnem prvenstvu. V Murski Soboti so slavili z 0:3 v nizih.

Preberi več