Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

MERKUR MARIBOR NADALJUJE ZMAGOVITI NIZ

Potem ko je Merkur Maribor izgubil uvodna obračuna Sportklub prve odbojkarske lige, je zdaj dobil že sedmo zaporedno tekmo. V soboto je v okviru 12. kroga v gosteh slavil pri Salonitu Anhovo. Ženski derbi med Calcit Volleyjem in Gen-i Volleyjem je bil prestavljen.

Preberi več
Aleš Oblak

PANVITA POMGRAD žE DANES GOSTI CALCIT VOLLEY

Panvita Pomgrad bo že danes v okviru 12. kroga Sportklub prve odbojkarske lige gostila Calcit Volley. Srečanje petega in tretjega moštva prvenstva bo prenašal Sportklub 1, s pričetkom ob 18.30 uri. Prvi letošnji medsebojni obračun so dobili Kamničani.

Preberi več
OK Nova KBM Branik

ZVEčER PRVI DERBI NAJBOLJšIH žENSKIH EKIP

Danes zvečer ob 18. uri se bosta v okviru zaostalega 7. kroga Sportklub prve odbojkarske lige prvič letos pomerili najboljši ženski ekipi zadnjih let – gostiteljica Nova KBM Branik in Calcit Volley. Gre tudi za derbi trenutno vodilnih klubov letošnjega prvenstva.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI KLUBI NA VRHU V SREDNJEEVROPSKI LIG

Najboljši slovenski klubi se že vneto pripravljajo na »teden evropskih pokalov«, ki se bo v okviru elitne lige prvakov ter pokalov CEV in Challenge začel v torek, 8. decembra. Ob tekmah Sportklub prve odbojkarske lige lahko tri naše prvoligaše spremljamo tudi v sredn

Preberi več
Klemen Brumec

PETA TEKMA IN PETA ZMAGA V OSMIH DNEH

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi šestega kroga srednjeevropske lige v svoji dvorani premagali SK Zadrugo Aich/Dob s 3:1 (23, 20, -23, 22).

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBORčANKE IZGUBILE, KAMNIčANKE NEPORAžENE

Nova KBM Branik je v 11. krogu Sportklub prve odbojkarske lige v petek gostila SIP Šempeter in zabeležila drugi poraz v letošnjem prvenstvu. Še naprej v ženskem delu prvenstva ostaja neporažen Calcit Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBORčANKE IN ŠEMPETRANKE žE DANES

Sportklub prva odbojkarska liga se bo ta konec tedna nadaljevala s tekmami 11. kroga. Uvodno srečanje, tudi s prenosom na Sportklubu, bo pripadlo Novi KBM Branik in SIP Šempetru, ki se bosta pomerila danes, ob 18. uri.

Preberi več
Nova KBM Branik

NOVA KBM BRANIK V MEHURčKU V CARIGRADU

Odločitev Evropske odbojkarske konfederacije, da se tudi pokal CEV igra v tako imenovanem mehurčku, je vplivala tudi na razpored tekmovanja slovenskih podprvakinj, Nove KBM Branik, ki se bo s tekmicami, nemškim Dresdnerjem, pomerila v Carigradu.

Preberi več
CEV/Aleš Oblak

V EVROPSKIH POKALIH šE VSE SLOVENSKE EKIPE

Najboljše slovenske ekipe že z nestrpnostjo čakajo na tekme v evropskih pokalih, svojo sezono pa je z včerajšnjo zmago odprl Calcit Volley. Liga prvakov z ACH Volleyjem Ljubljana in Calcit Volleyjem se bo začela 8. decembra, ko bo prvi obračun igral tudi SIP Šempeter.

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIčANI V OSMINI FINALA POKALA CHALLENGE

Odbojkarji Calcit Volleyja so tudi na povratni tekmi prvega kroga pokala Challenge v svoji dvorani premagali skopski Vardar s 3:0 (16, 17, 17). Ker so tudi na torkovi tekmi slavili brez izgubljenega niza, so se zanesljivo uvrstili v osmino finala.

Preberi več