Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

NAšI KLUBI DOBILI NASPROTNIKE V POKALIH CEV

V Luksemburgu je potekal žreb evropskih odbojkarskih pokalov, v katerih bomo v prihajajoči sezoni spremljali šest slovenskih ekip. Z izjemo odbojkarjev Merkur Maribora, ki na tekmece še čakajo, so naši predstavniki že dobili svoje nasprotnike.

Preberi več
Aleš Oblak

V EVROPSKIH POKALIH KAR 197 EKIP IZ 36 DRžAV

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je objavila, da bo v sezoni 2021/22 v evropskih klubskih pokalih nastopilo rekordnih 197 ekip iz 36 držav. V boj za lovorike se podaja tudi šest slovenskih klubov, OK Merkur Maribor v elitni ligi prvakov.

Preberi več
Aleš Oblak

GASPARINI IN KLOBUčAR OSTAJATA V CALCITU

V taboru slovenskih pokalnih zmagovalcev, Calcit Volleyja, so najprej rešili vprašanje trenerja, v novi sezoni jih bo vodil njihov nekdanji igralec, Matija Pleško, še najmanj leto dni pa bosta kamniški dres nosila reprezentanta Mitja Gasparini in Jan Klobučar.

Preberi več
Aleš Oblak

V EVROPSKIH POKALIH šEST SLOVENSKIH KLUBOV

Odbojkarska zveza Slovenije je Evropski odbojkarski konfederaciji poslala prijave šestih slovenskih klubov, ki bodo v prihodnji sezoni nastopali v evropskih pokalih. Odbojkarje Merkur Maribora in odbojkarice Calcit Volley bomo spremljali v elitni Ligi prvakov.

Preberi več
OK Turbina

TEKMOVANJE V 2. DOL JE ZAKLJUčENO

S sobotnimi tekmami se je zaključilo tekmovanje v 2. Državni odbojkarski ligi za sezono 2020/21. Napredovanje v 1B. DOL so si pri ženskah zagotovile odbojkarice Turbine in Vitala Ljubljana, pri moških bomo v prvoligaški konkurenci spremljali Korvolley Mislinjo.

Preberi več
Aleš Oblak

POKALNA LOVORIKA V ROKAH CALCIT VOLLEYJA

Odbojkarji Calcit Volleyja so zmagovalci tekmovanja za Pokal Slovenije za sezono 2020/21. V finalu zaključnega turnirja so s 3:0 (21, 21, 22) premagali ACH Volley Ljubljana in se veselili četrte pokalne lovorike. Zadnjič so naslov pokalnih zmagovalcev osvojili v sezoni 2016/17.

Preberi več
Aleš Oblak

V FINALU ACH VOLLEY IN CALCIT VOLLEY

V finalu zaključnega turnirja Pokala Slovenije za sezono 2020/21 bomo spremljali obračun med ACH Volleyjem Ljubljana in Calcit Volleyjem. Ljubljačani so v polfinalu s 3:0 odpravili Salonit Anhovo, Kamničani so z enakim rezultatom premagali Hišo na kolesih Triglav.

Preberi več
Aleš Oblak

ČETRTFINALNE TEKME POKALA POD STREHO

V Ljubljani se je danes začel zaključni turnir Pokala Slovenije za sezono 2020/21. Svoje mesto v polfinalu so si zagotovili ACH Volley Ljubljana, Salonit Anhovo, Hiša na kolesih Triglav in Calcit Volley. Polfinalne tekme bodo na sporedu jutri.

Preberi več
OZS

PRED ODBOJKARJI šE ZADNJE DEJANJE POKALA

Jutri, 30. aprila, bomo v Ljubljani spremljali veliki finale zaključnega turnirja Pokala Slovenije za tekmovalno sezono 2020/2021. Za pokalno lovoriko se bosta pomerila ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley. Tekma s prenosom na Sportklub 3 se bo začela ob 18. uri.

Preberi več
OZS

NASLOV CALCIT VOLLEYJU IN MERKUR MARIBORU

Zaključilo se je državno prvenstvo za sezono 2020/21. Odbojkarice Calcit Volleyja so v finalni seriji proti Novi KBM Branik ubranile naslov slovenskih prvakinj, prve lovorike po sezoni 1992/93 pa so se z zmago nad ACH Volleyjem Ljubljana veselili odbojkarji Merkur Maribora.

Preberi več