Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARICAMI 18. KROG

V Sportklub prvi odbojkarski ligi za ženske in v 1. B ligi za ženske bomo spremljali že 18. krog državnega prvenstva. Derbi kroga tokrat pripada dvoboju med SIP Šempetrom in Novo KBM Branik. Odbojkarji bodo prvi krog tretjega dela prvenstva odigrali naslednji teden.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCITOVKE POTRDILE PRVO MESTO V MEVZI

Odbojkarice Calcit Volleyja so na tekmi desetega kroga srednjeevropske lige doma premagale Vasas Budimpešto s 3:0 (21, 22, 21). V soboto, 29. januarja, bodo Kamničanke v 18. krogu Sportklub prve odbojkarske lige gostovale v Novi Gorici pri ekipi GEN-I Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI DO POMEMBNE ZMAGE V MYJAVI

Odbojkarji Calcit Volleyja so na tekmi 17. kroga srednjeevropske lige v gosteh premagali Spartak Myjavo s 3:1 (-17, 20, 26, 24). Svojo naslednjo tekmo bodo Kamničani imeli 5. februarja, ko bodo v preloženi tekmi 14. kroga srednjeevropske lige gostovali v Pliberku.

Preberi več
Aleš Oblak

KAšIćEVI VAROVANCI šE ENKRAT ZMAGOVITO

a tekmi 15. kroga srednjeevropske lige smo spremljali obračun med domačo ekipo ACH Volleyja Ljubljana ter avstrijsko ekipo Union Raiffeisen iz Waldviertla. Na ne ravno zanimivi tekmi so Ljubljančani upravičili vlogo favoritov ter brez težav slavili z rezultatom 3:0 (11, 17, 21).

Preberi več
CEV

V čETRTEM KROGU MARIBOR V CIVITANOVI

Odbojkarji Merkur Maribora bodo v sredo, 26. januarja, v 4. krogu Lige prvakov gostovali pri zvezdniški zasedbi Cucine Lube Civitanova. Italijani so v lanski sezoni osvojili drugo mesto, v decembru pa so v Braziliji postali še aktualni svetovni klubski podprvaki.

Preberi več
Aleš Oblak

ZMAGA žE PRINAšA PRVO MESTO PO REDNEM DELU

Odbojkarice Calcit Volleyja so s tekmo manj še vedno na prvem mestu srednjeevropske lige, v kateri še niso izgubile. Najbližje jim je Vasas iz Budimpešte, s katerim se bodo drugič pomerile v sredo, ob 20. uri, v športni dvorani Kamnik.

Preberi več
Aleš Oblak

SPARTAK BO DOMA NEVARNEJšI KOT V KAMNIKU

Odbojkarji Calcit Volleyja so prvo od petih zaključnih »žog« za uvrstitev na zaključni turnir srednjeevropske lige opravili z zmago proti Mladosti. To je bila tudi zadnja domača tekma, preostale štiri bodo igrali v gosteh. Prvo že v sredo, ob 18. uri v Myjavi proti Spartaku.

Preberi več
Aleš Oblak / klubski arhiv

ODBOJKARJI ZAKLJUČILI DRUGI DEL LIGE

V Sportklub prvi odbojkarski ligi za moške se je minuli vikend odigral 14. krog – zadnji krog drugega dela prvenstva. Po tri točke so si priigrale vodilne štiri ekipe. V 1.B ligi po drugem delu prvenstva na vrhu ostajajo FužinarSijMetalRavne.

Preberi več
Aleš Oblak / klubski arhiv

ODBOJKARICE ODIGRALE 17. KROG

V 17. krogu smo spremljali tri tekme na katerih so točke odnesle vse favoritinje – Calcit Volley, ATK Grosuplje in Nova KBM Branik. Tekma Ankaranom in SIP Šempetrom je bila prestavljena. V 1.B ligi Formiske ostajajo na prvem mestu.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY NA KRILIH ŠKETA POVOZIL GRAZ

Na tekmi 17. kroga srednjeevropske lige sta se v Hali Tivoli pomerila ACH Volley Ljubljana ter eden izmed treh avstrijskih predstavnikov v tekmovanju, ekipa UVC Holding Graz. Ljubljančani so upravičili vlogo favoritov in po uri igre prepričljivo slavili 3:0 (14, 17, 17).

Preberi več