Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

MARIBOR IN ACH VOLLEY DO VODSTVA TREH TOčK

V soboto so potekali novi derbiji v 1. Sportklub odbojkarski ligi za moške. Do svoje tretje zmage sta prišli ekipi Merkur Maribor in ACH Volley Ljubljana, Calcit Volleyu pa si je uspelo priigrati prvo zmago.

Preberi več
Aleš Oblak

NA VRHU SIP ŠEMPETER IN OD KRIM

V soboto je na tekmah Sportklub 1A odbojkarske lige za ženske do novih treh točk uspelo priti ekipam Nova KBM Branik, SIP Šempeter, Ankaran in OD Krim. Na lestvici so z devetimi točkami povedle Šempetranke in Krimovke.

Preberi več
OZS

ZAKLJUčEN 3. KROG POKALNEGA TEKMOVANJA

Ob državnem odbojkarskem prvenstvu smo ta teden lahko spremljali tudi tekmovanje za Pokal Slovenije z obračuni 3. kroga. Pokalne tekme se bodo nadaljevale že prihodnji teden, najuspešnejše ekipe pa se bodo že uvrstile v osmino finala.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED žENSKAMI 4., PRED MOšKIMI 3. KROG

Odbojkarice in odbojkarji bodo jutri odigrali nova srečanja v okviru Sportklub prve odbojkarske lige, na sporedu pa bo vseh osem obračunov. Tekmo med Črnučami in Merkur Mariborom si bo moč ogledati v televizijskem prenosu na Sportklubu.

Preberi več
CEV

UKRAJINKAM NAPREDOVANJE V TRETJI KROG

Odbojkarice Calcit Volleyja so v povratni tekmi drugega kroga kvalifikacij lige prvakinj v svoji dvorani z 1:3 (-21, 25, -29, -12) izgubile proti ukrajinski ekipi Prometej Dnipro. Kamničanke bodo svojo evropsko pot tako nadaljevale v pokalu CEV.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA DO PREPRIčLJIVE ZMAGE

Na vnaprej odigrani tekmi 6. kroga srednjeevropske lige smo spremljali obračun med domačo ekipo Waldviertla ter večkratnimi slovenskimi prvaki, odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, ki so bliskovito, v manj kot uri in pol, prepričljivo zmagali z rezultatom 3:0 (-13, -21, -14).

Preberi več
Klemen Brumec

DOBRA IGRA KAMNIčANK NI BILA NAGRAJENA

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij lige prvakinj v Dnepru izgubile proti domači ekipi Prometej Dnipro s 3:1 (-23, 21, 21, 23). Povratna tekma bo na sporedu v sredo, 13. oktobra, ob 20. uri, v športni dvorani Kamnik.

Preberi več
Aleš Oblak

SIP ŠEMPETER IN NOVA KBM BRANIK V VODSTVU

Drugi krog Sportklub 1. A ženske lige je potekal v sredo, 6. oktobra. Koprčanke in Grosupeljčanke so bile ponovne prekratke za zmago, v skupnem seštevku pa sta povedli ekipi SIP Šempeter in Nova KBM Branik.

Preberi več
Klemen Brumec

VLOGO FAVORITINJ PREPUščAJO UKRAJINKAM

Čeprav se je letošnja sezona šele dobro začela, so odbojkarice Calcit Volleyja že pred prvim vrhuncem sezone. V drugem krogu kvalifikacij za uvrstitev v ligo prvakinj se bodo v četrtek, ob 18. uri, v Dnepru pomerile z domačim Prometejem.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčELO SE JE TEKMOVANJE ZA POKAL SLOVENIJE

Potem, ko smo minuli vikend že spremljali prve tekme v Sportklub prvi odbojkarski ligi in 1B. DOL, se je začelo tudi tekmovanje za Pokal Slovenije. Naslov pokalnih zmagovalk iz sezone 2019/20 brani Nova KBM Branik, pri moških je v lanski sezoni slavil Calcit Volley.

Preberi več