Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V NOVEM MESTU SEMINAR NA NAJVIšJI RAVNI

V Novem mestu se bo od 24. do 29. maja odvijal mednarodni seminar za odbojko na mivki pod okriljem Mednarodne odbojkarske zveze (FIVB), na katerem bodo priložnost za izobraževanje dobili trenerji z vsega sveta.

Preberi več
Aleš Oblak

RAZPIS USPOSABLJANJA STROKOVNI DELAVEC 1

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez in Odbojkarska zveza Slovenije v okviru projekta Usposabljanje strokovnih delavcev v športu 2018-2022 pripravlja usposabljanje za naziv Strokovni delavec 1 – športno treniranje- odbojka, odbojka sede.

Preberi več
Aleš Oblak

OBVESTILO TRENERJEM

Trenerji, člani DOTS in nekdanji člani DOTS so v teh dneh prejeli e-pošto z obvestilom, da bodo odslej vse prijave na seminarje in izobraževanja potekale preko novega spletnega portala. Pošta, poslana na nekatere e-naslove, je bila zavrnjena. Več v tekstu.

Preberi več
Aleš Oblak

USPOSABLJANJE ZA TRENERJA ODBOJKE

Fakulteta za šport je objavila razpis usposabljanja za pridobitev naziva Trener odbojke, ki bo potekal v podaljšanem vikendu od četrtka, 28. junija, do sobote, 30. junija v Ljubljani

Preberi več

SLOVENSKI TRENERJI POVEZANI NA FACEBOOKU

Slovenski odbojkarski trenerji bodo informacije in ideje o odbojkarskih treningih, torej o tehniki, taktiki, izvedbi vaj in še marsičem drugem, lahko dobili oz. si jih med seboj izmenjali v posebni skupini na omrežju Facebook.

Preberi več