Odbojkarska zveza Slovenije
 
Ninesquared

ODBOJKARSKE REPREZENTANCE V NINESQUARED

Slovenske reprezentance v odbojki in odbojki na mivki lahko v sezoni 2021 spremljamo v novih oblačilih. Odbojkarska zveza Slovenije in Ninesquared sta se namreč dogovorila za dolgoročno sodelovanje.

Preberi več
FIVB

SLOVENSKI ODBOJKARJI KREPIJO MOčNE TUJE KLUBE

Slovenski odbojkarski reprezentanti krepijo močne tuje klube. Kapetan izbrane vrste Tine Urnaut bo v prihodnje nosil dres Jastrzebski Wegiela, iz Francije se v Grčijo seli Alen Pajenk, Gregor Ropret bo branil barve francoskega Cambrai Volleyja.

Preberi več
FIVB

ČEBULJ REKORDER, ROPRET NAJBOLJšI PODAJALEC

Slovenski odbojkarji še naprej navdušujejo z nastopi v elitni Ligi narodov, o kakovosti naših reprezentantov priča tudi individualna statistika, ki v sam vrh uvršča Gregorja Ropreta, Klemna Čebulja, Jana Kozamernika in Janija Kovačiča.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKAM BRON V SREBRNI EVROPSKI LIGI

Slovenske odbojkarice so v srebrni evropski ligi osvojile končno tretje mesto. V malem finalu zaključnega turnirja v Mariboru so naša dekleta s 3:1 (21, -23, 23, 16) premagala Portugalsko in se za zaključek reprezentančne sezone veselila bronastega odličja.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE PO HUDI BORBI KLONILE PROTI BIH

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v polfinalu srebrne evropske lige z 1:3 (-23, 19, -22, -24) morala priznati premoč odbojkaricam Bosne in Hercegovine. Jutri tako naša dekleta ob 17. uri čaka tekma za 3. mesto, na kateri se bodo pomerile s Portugalsko.

Preberi več
FIVB

PO PREOBRATU šE ZMAGA PROTI FRANCIJI

Slovenski odbojkarji so se v Riminiju veselili še šeste zmage! Potem, ko so proti izbrani vrsti Francije zaostajali že z 0:2 v nizih, so dvignili raven igre in slavili s 3:2 (-17, -19, 23, 19, 9). Zadnji obračun v tretji seriji bo naša vrsta igrala proti Rusiji, jutri ob 12. uri.

Preberi več
Marko Vanovšek

SLOVENKE BODO STAVILE NA EKIPNI DUH

V Mariboru bomo 11. in 12. junija gostili zaključni turnir srebrne evropske lige, na katerem si bo slovenska reprezentanca skušala priigrati uvrstitev v zlato ligo. Tekmice Slovenk v polfinalu bodo odbojkarice Bosne in Hercegovine.

Preberi več
FIVB

KANADA PROTI SLOVENIJI BREZ PRAVIH MOžNOSTI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v elitni Ligi narodov slavila v obračunu s Kanado in si z rezultatom 3:0 (22, 19, 22) priigrala še peto zmago. Jutrišnji tekmec Slovenije bo Francija, srečanje se bo začelo ob 13. uri.

Preberi več
CEV

SREBRNA EVROPSKA LIGA

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo 11. in 12. junija nastopila na zaključnem turnirju srebrne evropske lige v Mariboru. Naše odbojkarice si bodo skušale v boju z BIH, Portugalsko in Avstrijo zagotoviti preboj v zlato evropsko ligo. Prenosi: Sportklub in Eurovolley.tv

Preberi več
FIVB

TRIJE SLOVENCI MED NAJBOLJšIMI V VNL

Statistični podatki po šestih odigranih obračunih v Ligi narodov v sam vrh lestvice najboljših posameznikov uvrščajo slovenskega prostega igralca Janija Kovačiča, podajalca Gregorja Ropreta in srednjega blokerja Jana Kozamernika.

Preberi več