Odbojkarska zveza Slovenije
 
Volleyball World

V NAGOJI SLOVENIJA USPEšNO PREKO SRBIJE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je uspešno začela nastope v letošnji sezoni lige narodov. Na prvem preizkusu v japonski Nagoji je s 3:1 premagala Srbijo.

Preberi več
OZS

SLOVENCI NA JAPONSKEM ZAčENJAJO LIGO NARODOV

Slovenska moška članska odbojkarska reprezentanca sredi prihodnjega tedna začenja nastope v ligi narodov. Uvodni turnir prvega dela omenjenega tekmovanja bo gostila japonska Nagoja.

Preberi več
OZS

TUDI V DRUGO PREKO NIZOZEMCEV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je tretji pripravljalni teden sklenila z dvema zmagama. Potem ko je bila od Nizozemske v soboto v Doetinchemu boljša z 1:3, je dan kasneje uspeh, tedaj z 2:3, slavila še nekoliko severneje v mestu Zwolle.

Preberi več
Nevobo/Ronald Hogendoorn

SLOVENCI USPEšNO OPRAVILI PRVI PREIZKUS

Slovenska odbojkarska reprezentanca tretji teden priprav na nastope v ligi narodov zaključuje z gostovanjem na Nizozemskem. V soboto je z reprezentanco slednje v Doetinchemu odigrala pripravljalno tekmo in zmagala z 1:3.

Preberi več
OZS

SLOVENSKA REPREZENTANTKA V MARIBOR

Ekipa mariborskega Nova KBM Branika je dobila prvo okrepitev. V štajersko prestolnico se seli slovenska reprezentantka Nika Milošič.

Preberi več
OZS

Z NOVO REPREZENTANčNO MOčJO TUDI V KAMNIKU

Calcit Volley je za prihajajočo sezono podpisal pogodbo s slovensko odbojkarsko reprezentantko Saro Najdič. Po štirih uspešnih sezonah v tujini se 28-letna mariborska odbojkarica težko pričakovano vrača v slovensko ligo in se pridružuje najboljši ekipi zadnjega desetletja.

Preberi več
OZS

ŠIFTAR K FRANCOSKIM PODPRVAKINJAM

Mlada slovenska reprezentantka Mija Šiftar tudi v prihodnje ostaja v Franciji, a v dresu novega kluba. Po uspešnih predstavah v dresu Saint Raphaela, s katerim je obstala med tamkajšnjo elito, bo v novi sezoni zaigrala za Mulhouse.

Preberi več
OZS

SLOVENCI TA VIKEND DVAKRAT Z NIZOZEMCI

Slovenska moška članska odbojkarska reprezentanca se mudi na tretjem ciklusu priprav za ligo narodov, do začetka katere jo ločita še manj kot dva tedna. Ta vikend bodo izbranci Gheorgheja Cretuja gostovali na Nizozemskem.

Preberi več
OZS

ČEBULJ IN KOZAMERNIK DOPOLNILA MOZAIK

V ponedeljek je v Ljubljani moška članska odbojkarska reprezentanca vstopila v tretji teden priprav na ligo narodov. Treningom selektorja Gheorgheja Cretuja sta se priključila še zadnja izbranca, Jan Kozamernik in Klemen Čebulj.

Preberi več
Paravolley Europe

SLOVENCI V VELIKI BRITANIJI DO BRONA

Slovenska moška reprezentanca v odbojki sede se s srebrne lige narodov, ki jo je gostil britanski Nottingham, vrača z bronasto medaljo. Na tekmi za tretje mesto je po izjemno napeti tekmi s 3:2 v nizih ugnala Madžarsko.

Preberi več