Odbojkarska zveza Slovenije
 
OKS-ZŠZ

NA OLIMPIJSKEM KAMPU OFEM TUDI ODBOJKARICE

Mladi slovenski športniki so se v sklopu priprav na prihajajoči Olimpijski festival evropske mladine izobraževali na olimpijskem kampu na Mariborskem Pohorju. Kampa OFEM so se med 5. in 7. majem udeležile tudi mlade slovenske odbojkarice.

Preberi več
Olympiakos SFP

PAJENK IN ŠTERN V GRčIJI DO NASLOVA PRVAKOV

Slovenska reprezentanta Alen Pajenk in Tonček Štern sta se veselila zmage v grškem prvenstvu. Sašo Štalekar in Dejan Vinčić se v Nemčiji podajata v boj za naslov, Jan Kozamernik in Klemen Čebulj pa v poljskem prvenstvu lovita bron, enako kot Selena Leban na Madžarskem.

Preberi več
CEV

NASPROTNICE DOBILE TUDI MLADE SLOVENKE

Mlada slovenska ženska reprezentanca do 17 let bo na evropskem prvenstvu, ki ga bosta skupaj gostili Srbija in Madžarska, igrala v skupini II, skupaj z Madžarsko, Turčijo, Belgijo, Romunijo, Nemčijo, Francijo in Grčijo.

Preberi več
Marko Vanovšek/MEVZA

MLADI ODBOJKARJI DOBILI NASPROTNIKE NA EP

Slovenska odbojkarska reprezentanca do 17 let je dobila nasprotnike na evropskem prvenstvu do 17 let, ki ga bo med 19. in 30. julijem gostila Črna gora. Naši fantje se bodo v Podgorici merili s Črno Goro, Bolgarijo, Turčijo, Belgijo, Avstrijo, Estonijo in Grčijo.

Preberi več
CEV

MLADE SLOVENKE BODO IGRALE NA EP

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 17 let si je priigrala uvrstitev na evropsko prvenstvo! Naše mlade odbojkarice pod vodstvom Dejana Pušnika so kvalifikacije v Rigi zaključile s tremi zmagami.

Preberi več
CEV

SLOVENKE PREK LATVIJE DO TRETJE ZMAGE

Slovenska reprezentanca do 17 let je na tretji tekmi drugega kroga kvalifikacij v Rigi nanizala še tretjo zmago. Potem ko so bila naša dekleta boljša od Fink in Grkinj, so za konec tekmovanja v skupini C s 3:0 (23, 14, 13) odpravila še Latvijke in si priigrala vozovnico za EuroVo

Preberi več
CEV

SLOVENKE ZA UVOD BOLJšE OD FINK

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 17 let je kvalifikacije za evropsko prvenstvo, ki jih gosti Riga, začela z zmago. Naša dekleta so bila s 3:2 (23, -21, 19, -24, 9) boljša od Fink, v petek pa jih že čaka obračun z Grkinjami.

Preberi več
CEV

SLOVENKE PO VOZOVNICO ZA EUROVOLLEY

Slovenska ženska izbrana vrsta do 17 let si bo v 2. krogu kvalifikacij, ki jih bo gostila Riga, skušala priigrati vozovnico za evropsko prvenstvo. Naša dekleta pod vodstvom Dejana Pušnika čakajo obračuni s Finsko, Grčijo in Latvijo.

Preberi več
OZS

MLADE SLOVENKE V ITALIJO

Mlade slovenske odbojkarice bodo v sklopu priprav na kvalifikacije za evropsko prvenstvo nastopile na močnem mednarodnem turnirju Cornacchia World Cup v Italiji, na katerem se bodo med seboj merile ekipe z vsega sveta.

Preberi več
OZS

PO OLIMPIJSKE SANJE NA JAPONSKO IN POLJSKO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo kvalifikacije za olimpijske igre igrala na Japonskem, naša ženska izbrana vrsta pa se bo za olimpijsko vozovnico borila na Poljskem.

Preberi več