Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

SLOVENCI DO PREPRIČLJIVE ZMAGE NAD JAPONCI

Slovenska moška reprezentanca do 19 let je na svetovnem prvenstvu v San Juanu v Argentini na drugi tekmi skupinskega dela tekmovanja prepričljivo, s 3:1 (23, 13, -21, 16) odpravila Japonsko. V petek našo izbrano vrsto čaka obračun s Francijo.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI PO HUDEM BOJU KLONILI PROTI BOLGAROM

Slovenska reprezentanca do 19 let je morala na prvi tekmi svetovnega prvenstva v Argentini po hudem boju priznati premoč Bolgariji, ki je slavila s 3:2 (16, -23, -24, 25, 9). V četrtek naše fante že čaka obračun z Japonsko.

Preberi več
OZS

SLOVENCI ZA UVOD V SP PROTI BOLGAROM

Slovensko moško reprezentanco do 19 let med 2. in 11. avgustom čaka nastop na svetovnem prvenstvu v Argentini. Tekmovanje v San Juanu bodo naši odbojkarji pod vodstvom Iztoka Kšele začeli z obračunom z Bolgarijo.

Preberi več
OKS-ZŠZ

SLOVENCI OFEM ZAKLJUČILI NA 6. MESTU

Slovenska reprezentanca do 19 let je nastope na Olimpijskem festivalu evropske mladine v Mariboru zaključila na 6. mestu. Izbranci Iztoka Kšele so morali na zadnji tekmi z 0:3 (-26, -20, -15) priznati premoč Poljakom. Naše fante zdaj čaka še nastop na svetovnem prvenstvu.

Preberi več
CEV

SLOVENCI ZA KONEC KLONILI PROTI ESTONCEM

Slovenska moška reprezentanca do 17 let je s porazom proti Estoniji z 0:3 (22, 20, 22) zaključila z nastopi na evropskem prvenstvu v Črni gori. Izbranci Mitje Ježa se iz Podgorice vračajo s tremi zmagami in štirimi porazi.

Preberi več
osebni arhiv

MLADIM ODBOJKARJEM NA MIVKI DVE ODLIČJI

V avstrijskem Hartbergu se je zaključilo srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki v kategorijah do 16 in do 18 let. Naši mladi odbojkarji se domov vračajo z dvema odličjema, Predan in Godec sta osvojila srebro, Donkova in Ferleževa pa bron.

Preberi več
OZS

TRI SLOVENSKE EKIPE PO ODLIČJA

Na srednjeevropskem prvenstvu v avstrijskem Hartbergu se v boj za odličja podajajo kar tri slovenske ekipe. V polfinalu bomo spremljali Tima Matka in Ožbeja Plaskana ter Valentina Predana in Tina Godca, pri dekletih pa Živo Donko in Tajo Ferlež.

Preberi več
VolleyballWorld

DOBER ZAČETEK SLOVENCEV V HARTBERGU

Mladi slovenski odbojkarji na mivki so zelo dobro začeli srednjeevropsko prvenstvo v Avstriji, na katerem so zabeležili kar šest zmag in si pred izločilnimi boji pripravili dobro izhodišče.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI ODBOJKARJI ZAČENJAJO EUROVOLLEY

Slovenska moška izbrana vrsta do 17 let bo v sredo začela z nastopi na evropskem prvenstvu v Podgorici. Prvi tekmeci naših fantov, ki jih vodi Mitja Jež, bodo gostitelji Črnogorci, cilj naše reprezentance pa je uvrstitev v polfinale.

Preberi več
OZS

MLADE SLOVENKE ZA UVOD PROTI ROMUNKAM

Slovenska ženska reprezentanca do 17 let v torek začenja z nastopi na evropskem prvenstvu, ki ga skupaj gostita Srbija in Madžarska. Varovanke Dejana Pušnika bodo prvi obračun v Bekescsabi odigrale proti Romunkam.

Preberi več